Καλωσορίσατε!

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2010 με την έγκριση και τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στόχος του Ιδρύματος, «η συνύπαρξη Τεχνών» σε ένα χώρο για παιδιά και εφήβους, και γενικά νέους όλων των ηλικιών παρέχοντας συνάμα στήριξη σε άτομα και ομάδες με όραμα συνυφασμένο με το δικό μας.

Σε αυτό το διαδικτυακό χώρο θα βρίσκεται τις προγραμματισμένες αλλά και καινούριες μας δραστηριότητες, τα νέα και τις εκδηλώσεις μας καθώς και φωτογραφικό υλικό.

 

 • Facebook
 • Youtube


 • Περιγραφή

  Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας  και Πολιτισμού και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2010 με την έγκριση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

  Το Ίδρυμα διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από: τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, το Δήμο Λάρνακας, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας, την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λάρνακας και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας.

  Στόχος του Ιδρύματος ήταν από την αρχή «η συνύπαρξη Τεχνών» σε ένα χώρο για παιδιά και εφήβους, και γενικά νέους όλων των ηλικιών παρέχοντας συνάμα στήριξη σε άτομα και ομάδες με όραμα συνυφασμένο με το δικό μας.

  Στο χώρο του Ιδρύματος, με μεγάλη χαρά, στεγάζουμε φέτος διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Αυτή τη χρονιά θέλουμε να καλωσορίσουμε καινούριους συνεργάτες με νέες ιδέες για νέες δραστηριότητες που στόχο έχουν την ποιοτική δημιουργική απασχόληση.

  Για τη φετινή χρονιά 2018-2019, τα εργαστήρια, Θεάτρου, Μουσικής, Μικροί Αρχιτέκτονες, Μικροί Ντιζάινερς,Προσωπικής Εξέλιξης, Δημιουργικής Γραφής, Κινηματογράφου, για παιδιά, εφήβους και ενήλικες υπόσχονται να προσφέρουν και φέτος ελευθερία για δημιουργία και έμπνευση μαζί με παιχνίδι (για τους μικρούς μας φίλους) και την ευκαιρία συμμετοχής σε μια δημιουργική ομάδα (για τους εφήβους και τους ενήλικες).

  Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, είτε με ένα τηλεφώνημα ή και για να δείτε από κοντά το χώρο και τις δραστηριότητες μας.

   

 • Facebook
 • Youtube