Δελτία Τύπου

Απονομή βραβείων διαγωνισμού «Ανακύκλωσε & Δημιούργησε»

Στα πλαίσια των διάφορων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, μέσα από τις οποίες προάγεται και προωθείται η δημιουργικότητα στα παιδιά και στους εφήβους, το Ίδρυμα διεξάγει για δεύτερη χρονιά την έκθεση και απονομή βραβείων του διαγωνισμού «Ανακύκλωσε & Δημιούργησε» στον οποίο λαμβάνουν μέρος 19 δημοτικά σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Η παρουσίαση των έργων (έκθεση) και η απονομή των βραβείων θα διεξαχθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2017, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας, στις 18 Μαϊου, 10.30πμ στο χώρο του Ιδρύματος. Το πρώτο βραβείο θα απονέμει η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κα Ιωάννα Παναγιώτου.

Οι ομάδες των σχολείων που λαμβάνουν μέρος έχουν δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης, από ανακυκλώσιμα υλικά, με ένα θέμα το οποίο έχουν επιλέξει οι ίδιοι. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να προωθηθεί η τέχνη, η δημιουργικότητα και η ομαδικότητα ενώ παράλληλα προάγεται και η εναλλακτική χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και η σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Κύριος Χορηγός του διαγωνισμού και της απονομής βραβείων είναι οι Υπεραγορές METRO, Χορηγοί η Εταιρεία McDonalds και τα Φροντιστήρια Pavlas και Υποστηρικτής ο Δήμος Λάρνακας

Σχετικά νέα

X
Translate »