Επιχειρήσεις

Κερδίζει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Εδώ και 6 μήνες βρίσκεται σε λειτουργία η υπηρεσία Λάρνακα e-Business και ήδη τα πρώτα θετικά σχόλια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους από επιχειρήσεις που την έχουν αξιοποιήσει ενώ αρκετοί είναι αυτοί που επικοινωνούν για να μάθουν πληροφορίες.

Ως δημιουργοί της υπηρεσίας κατανοούμε πλήρως ότι για να χτιστεί η εμπιστοσύνη με την τοπική επιχειρηματικότητα, ειδικά σε τέτοιου είδους υπηρεσίες χρειάζεται χρόνος, καθώς είναι κάτι καινούργιο και καινοτόμο που η τοπική επιχειρηματικότητα δεν έχει ξαναδεί. Σεβόμαστε πλήρως τους οικονομικούς πόρους της κάθε επιχείρησης για αυτό και φέραμε μια value for money υπηρεσία μέσα από την οποία στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε τοπικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν τη δική τους όμορφη και επαγγελματική ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος. 

Με τον ίδιο σεβασμό και σοβαρότητα που δημιουργήσαμε τις ιστοσελίδες μας αλλά τη σελίδα Η Λάρνακα Αλλάζει και μας αρέσει, μέσα από τις οποίες πρώτοι εμείς ασχοληθήκαμε με επιχειρηματικά νέα και ανάδειξη επιχειρήσεων, το ίδιο κάνουμε και με την υπηρεσία Λάρνακα e-Business

 

€300 το χρόνο – €25 το μήνα – 0,83cents την ημέρα – αποκτάς τη δική σου ιστοσελίδα

 

Τι είναι η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Η υπηρεσία Λάρνακα e-Business αποτελεί μια καινοτομία για τα δεδομένα όχι μόνο της Λάρνακας αλλά και της Κύπρου καθώς δεν παρέχεται σε καμία άλλη πόλη στο επίπεδο που δημιουργήθηκε για την πόλη μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για παροχή επαγγελματικής σελίδας η οποία αποτελεί πακέτο στο ευρετήριο επιχειρήσεων της ιστοσελίδας City of Larnaka.com.

 

 

Γιατί τη δημιουργήσαμε 

Μετά από έρευνα που διενεργήσαμε διαπιστώσαμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των τοπικών επιχειρήσεων δεν διαθέτει ιστοσελίδα. Το αποτέλεσμα αυτό μας ώθησε να προβούμε σε μια τηλεφωνική έρευνα όπου στην ερώτηση μας ”γιατί δεν έχετε ιστοσελίδα”  ο κύριος λόγος ήταν το κόστος.

Το Λάρνακας e-Business  καλύπτει αυτό το εμπόδιο, καθώς με ένα κόστος €300 το χρόνο μπορεί μια επιχείρηση να αποκτήσει τη δική της πληροφοριακή ιστοσελίδα μέσα σε 1 ημέρα.

 

 

Τα πλεονεκτήματα του Λάρνακα e-Business

 1. Αποτελεί μέρος της ιστοσελίδας City of Larnaka.com οπόταν αυτόματα έχετε μια πρόσβαση στο δίκτυο της σελίδας. Για παράδειγμα αν η επιχείρηση ανεβάσει κάποιο νέο στο λογαριασμό της, αυτόματα εμφανίζεται και στη σελίδα που αριθμεί ένα μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας καθημερινά.
 2. Χαμηλό κόστος και δημιουργία μέσα σε μια ημέρα (αν η επιχείρηση έχει το απαραίτητο υλικό)
 3. Προσαρμοσμένη σε όλες τις κινητές συσκευές
 4. Παροχή επαγγελματικής υποστήριξης
 5. Άμεση πρόσβαση στη σελίδα σας με δικό σας κωδικό πρόσβασης

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

 1. Σε επιχειρήσεις που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και να παρέχουν εύκολη πληροφόρηση στο καταναλωτικό κοινό, μέσα από μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία.
 2. Σε επιχειρηματίες που κατανοούν τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις
 3. Σε επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν
 4. Σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν μια επαγγελματική, ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία
 5. Σε επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν περαιτέρω ενημέρωση για την επιχείρηση τους, στους χρήστες της σελίδας μας που επισκέπτονται το ευρετήριο επιχειρήσεων

 

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Πληροφορίες σχετικά με το πακέτο μπορείτε να βρείτε εδώ  (Πακέτο 6)

 

 

Αυτοί ήδη μας εμπιστεύθηκαν

Αν και η υπηρεσία μας παρέχεται εδώ και λίγες ημέρες μόνο, ήδη οι πρώτοι μας πελάτες είναι γεγονός και σας τους παρουσιάζουμε:

 1. Κitchen Studio 
 2. SCP Architects- Engineers
 3. ReBuke Lounge 
 4. Kalamaki Bar
 5. The Brewery
 6. Esco Bar 
 7. Φυσικοθεραπευτήριο Νώντας Αδάμου
 8. Ψησταριά ”Το γλέντι των γεύσεων”
 9. Ελεγκτικό γραφείο K&F  
 10. Elena Patsiou Jewelry
 11. Pluton Travel & Tours 

 

 

Επικοινωνία

Αν σας προκαλέσαμε την περιέργια τότε δεν έχετε παρα να επικοινωνήσετε μαζί μας για διευθέτηση παρουσίασης. Μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

E-mail: ads@cityoflarnaka.com

Facebook: facebook.com/larnakaebusiness

Tηλ: 99 156 442

 

Η υπηρεσία παρέχεται από την OtherView Web & Marketing Solutions 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από τα σελίδες πελατών μας


Αναβάθμισε την επιχείρηση σου ΤΩΡΑ

Σχετικά νέα

X
Translate »