Τhe Brewery….13 χρόνια κοντά σας!

All day pub στο κέντρο των Φοινικούδων. Ξεκινάει με καφέδες και πρωινό, συνεχίζει με ωραίες grill γεύσεις και ζουμερά burgers. Mεγάλη ποικιλία από μπύρες, ενδιαφέρουσα επιλογή draft με κάνουλες για self service, ωραία cocktails.

Με 13 χρόνια παρουσίας στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λάρνακας το The Brewery συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ποιότητα των υπηρεσιών του και τη γκάμα των προϊόντων του.

Brunch το Σαββατοκύριακο και πρόγευμα καθημερινά με δωρεάν καφέ,  ενώ οι Τετάρτες παίρνουν άρωμα μπύρας και μετατρέπονται σε Beer Wednesdays.

Aξίζει να μας επισκεφθείτε

 • Facebook

Νέος ανανεωμένος χώρος

Το The Brewery άλλαξε λοιπόν τον εξωτερικό του χώρο και έφερε έναν νέο αέρα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Με ένα διαφορετικό concept και όμορφη επίπλωση συνδυασμένη με ξύλο και πράσινα φυτά μπορείς να το χαρακτηρίσεις και νέα άφιξη στην πόλη καθώς δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη του εκδοχή του.


Δώσε γεύση στην ημέρα σου

Aπολαύστε στον ανανεωμένο μας χώρο, το μεσημεριανό σας γεύμα από το νέο lunch break menu από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 12:00-15:00 και σας κερνάμε καφέ η πανακότα με €8,90

Οι καλές επαγγελματικές συναντήσεις με το συνάδελφο, το συνεργάτη ή τον πελάτη. απαιτούν ποιοτική, γρήγορη και οικονομική επιλογή με θέα τη θάλασσα των Φοινικούδων.

 

 • Όνομα Ιδιοκτήτη:

  Υπηρεσίες: Φαγητό, Ποτό, Πρόγευμα, Live music, Wine tasting, Going Out, Εταιρικά events, Business Lunch

  Χώρος Στάθμευσης: NAI

  Περιοχή Καπνιστών: NAI

  Πρόσβαση ΑΜΕΑ: NAI

  AMERICAN EXPRESS: NAI

  Δωμάτιο αλλαγής βρέφων: NAI

 • Payment Options

 • Facebook