Καλωσορίσατε!

Η εταιρία μας, με έδρα την Λάρνακα είναι ένας ολοκληρωμένος τουριστικός οργανισμός, εγγεγραμμένος στον ΚΟΤ και ACTA , που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Συνδεδεμένοι με όλα τα διεθνή σημαντικά ταξιδιωτικά δίκτυα, και τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, εξασφαλίζουμε για εσάς και τις οικογένειες σας, άμεση πρόσβαση και πληροφορίες και προορισμούς στους οποίους ειδικευόμαστε, με στόχο τις καλύτερες και πιο οικονομικές ταξιδιωτικές προτάσεις.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Έχουμε γνωρίσει και έχουμε ζήσει τους περισσότερους προορισμούς και για το λόγο αυτό είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για το ταξίδι σας.

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Γαμήλια Ταξίδια από Κύπρο

Για εμας το γαμήλιο ταξίδι δεν είναι μόνο η αρχή της κοινής ζωής δυο ανθρώπων. Γαμήλιο ταξίδι σημαίνει ταξίδι ονείρων και ταξίδι ζωής, για όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο και να ανακαλύψουν μοναδικούς, μαγευτικούς προορισμούς.

Η πείρα μας αλλά και οι μεγάλες παγκόσμιες συνεργασίες μας μας καθιστούν τους πιο έμπειρους ταξιδιωτικούς οδηγούς προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί σας τα ταξίδια των ονείρων σας!


Ταξίδια Ονείρων από Κύπρο

Τα ταξίδια Ονείρων είναι ειδικά διαμορφωμένα για όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν ολόκληρο τον κόσμο. Ταξίδια σε ονειρικούς Μαγευτικούς προορισμούς που θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης. Ονειρικά Ταξίδια που αποτελούν ταξίδια ζωής μέσα από τα οποία πρόκειται να ανακαλύψετε το νόημα αλλά και τις χαρές της ίδιας της ζωής.

Σας προτείνουμε οργανωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε τόσο στο περιοδικό όσο και στον ιστότοπο μας. Ο κόσμος είναι μεγάλος και εμείς τον γνωρίζουμε για να μπορούμε να σχεδιάζουμε τα ταξίδια των ονείρων σας!

 • Όνομα Ιδιοκτήτη: Αντώνης Αντωνίου

  Υπηρεσίες: Γαμήλια Ταξίδια, Οργανωμένα Ταξίδια, Ατομικά Ταξίδια, Ταξίδια Ονείρων, Ταξίδια Περιπέτειας

  Χώρος Στάθμευσης: NAI

  Πρόσβαση ΑΜΕΑ: NAI

 • Payment Options

 • Περιγραφή

  Η εταιρία μας, με έδρα την Λάρνακα είναι ένας ολοκληρωμένος τουριστικός οργανισμός, εγγεγραμμένος στον ΚΟΤ και ACTA , που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Συνδεδεμένοι με όλα τα διεθνή σημαντικά ταξιδιωτικά δίκτυα, και τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, εξασφαλίζουμε για εσάς και τις οικογένειες σας, άμεση πρόσβαση και πληροφορίες και προορισμούς στους οποίους ειδικευόμαστε, με στόχο τις καλύτερες και πιο οικονομικές ταξιδιωτικές προτάσεις. Έχουμε γνωρίσει και έχουμε ζήσει τους περισσότερους προορισμούς και για το λόγο αυτό είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για το ταξίδι σας.

  Ονειρευτείτε τον κόσμο και σχεδιάστε το ταξίδι των ονείρων σας με την γνώση και την εμπειρία των ταξιδιωτικών συμβούλων του Pluton Travel & Tours. Ο κόσμος είναι μεγάλος και εμείς τον γνωρίζουμε για να μπορούμε να σχεδιάζουμε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα
  ταξίδια των ονείρων σας!

  Περπατήστε στους φωτεινούς δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας, ανάμεσα στους ουρανοξύστες της Σιγκαπούρης, στη πυκνόφυτη βλάστηση που θα συναντήσετε στην Ινδονησία και το Μπαλί, κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής και των νησιών της Ταϊλάνδης και μάθετε για την ιστορία της Κούβας.Για τους λάτρεις της περιπέτειας προτείνουμε μοναδικούς προορισμούς όπως είναι το Περού, ο Παναμάς και η Αφρική. Οργανωμένα, ημιοργανωμένα και tailor made ατομικά πακέτα διακοπών δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται με πολλή αγάπη για εσάς προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες σας για το ταξίδι των ονείρων σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο μας 24821777 για να σας δώσουμε λεπτομέρειες και τις δικές μας προτάσεις για τον κάθε προορισμό.

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube