Καλωσορίσατε!

Το Γλέντι των Γεύσεων αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για σπιτικό φαγητό στην πόλη μας. Η επιχείρηση που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Φανερωμένης (λίγο μετά το φούρνο Ζορμπάς) εδώ και 4 χρόνια και ικανοποιεί καθημερινά αρκετούς Λαρνακείς με τις ποιοτικές γευστικές απολαύσεις που προσφέρει.

Το κατάστημα προσφέρει υπηρεσίες ψητοπωλείου και catering.

  • Facebook

Ψητοπωλείο

Το κατάστημα προσφέρει dine in επιλογή για όσους επιλέξουν να απολαύσουν το γεύμα τους στο κατάστημα. Ένας όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με θέα τη λεωφόρο Φανερωμένης σας περιμένει.

Για όσους πάλι δεν μπορείτε να περάσετε είτε για take away είτε για dine in υπάρχει η επιλογή για delivery.


Catering

Η υπηρεσία ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και σήμερα το κατάστημα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering και έχει κάνει μια δυνατή είσοδο στο συγκεκριμένο τομέα χτίζοντας σιγά σιγά το όνομά του.

Προσφέρονται 3 μενού για επιλογή που καλύπτουν όλα τα γούστα και απαιτήσεις.

  • Όνομα Ιδιοκτήτη:

    Υπηρεσίες: Ψησταριά, Catering

    Χώρος Στάθμευσης: NAI

    Περιοχή Καπνιστών: NAI

    Πρόσβαση ΑΜΕΑ: NAI

    AMERICAN EXPRESS: NAI

  • Payment Options

  • Περιγραφή

    Το γλέντι των γεύσεων αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για σπιτικό φαγητό στην πόλη μας. Η επιχείρηση που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Φανερωμένης (λίγο μετά το φούρνο Ζορμπάς) εδώ και 4 χρόνια και ικανοποιεί καθημερινά αρκετούς Λαρνακείς με τις ποιοτικές γευστικές απολαύσεις που προσφέρει.

    Ο Ευθύμιος (ιδιοκτήτης του καταστήματος) απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους εκλεκτούς τους πελάτες και με θετική διάθεση πάντοτε είναι εκεί να καλωσορίσει και να εξυπηρετήσει το κοινό του. Φυσικά και το υπόλοιπο προσωπικό του καταστήματος έχει μια πολύ ανθρώπινη προσέγγιση και εξυπηρετούν με χαμόγελο την εκλεκτή πελατεία του καταστήματος.

  • Facebook