Επιχειρήσεις

Γλεντάει τις γεύσεις στη Φανερωμένη και στο σπίτι σας

Το γλέντι των γεύσεων αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για σπιτικό φαγητό στην πόλη μας. Η επιχείρηση που βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Φανερωμένης (λίγο μετά το φούρνο Ζορμπάς) εδώ και 4 χρόνια και ικανοποιεί καθημερινά αρκετούς Λαρνακείς με τις ποιοτικές γευστικές απολαύσεις που προσφέρει.

Ο Ευθύμιος (ιδιοκτήτης του καταστήματος) απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους εκλεκτούς τους πελάτες και με θετική διάθεση πάντοτε είναι εκεί να καλωσορίσει και να εξυπηρετήσει το κοινό του. Φυσικά και το υπόλοιπο προσωπικό του καταστήματος έχει μια πολύ ανθρώπινη προσέγγιση και εξυπηρετούν με χαμόγελο την εκλεκτή πελατεία του καταστήματος.

DSC00336 (Small)

 

Μπορείς να γλεντήσεις τις γέυσεις στο κατάστημα ή στο σπίτι

Το κατάστημα προσφέρει dine in επιλογή για όσους επιλέξουν να απολαύσουν το γεύμα τους στο κατάστημα. Ένας όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με θέα τη λεωφόρο Φανερωμένης σας περιμένει. Για όσους πάλι δεν μπορείτε να περάσετε είτε για take away είτε για dine in υπάρχει η επιλογή για delivery.

DSC00106 (Small)

DSC00370 (Small)

DSC00109 (Small)

 

Το κότοπουλο λεμονάτο αποτελεί το highlight του καταστήματος

Η ποιότητα του Γλέντι των Γεύσεων είναι πιστοποιημένη εδώ και χρόνια, ακόμη και όταν το κατάστημα λειτουργούσε ως ”Άννης Αθώα Γεύματα”. Ο σημερινός ιδιοκτήτης στα 7 χρόνια που ήταν υπάλληλος του πρώην ιδιοκτήτη έμαθε όλα τα μυστικά του καλού ποιοτικού φαγητού και επένδυσε σε αυτά.

Το κατάστημα προσφέρει πολλές επιλογές σε καλό, σπιτικό φαγητό όμως αναμφίβολα αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το κοτόπουλο λεμονάτο.

Μια γεμάτη μερίδα από φρέσκο κοτόπουλο συνοδευόμενο με σαλάτα, ελληνική πίτα και πατάτες σε κάνει να συνδεθείς αμέσως με το κατάστημα.

DSC00188 (Small) DSC00338 (Small)

Φυσικά για αυτούς που δεν έχουν το κρέας στη διατροφή τους, υπάρχει μια πλοιάδα επιλογών σε όσπρια , ψάρι τα οποία εξίσου ικανοποιούν κια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

DSC00252 (Small) DSC00320 (Small)

 

Η είσοδος στο Catering

Η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό πελατολόγιο για το Γλέντι των Γεύσεων, έτσι τα πρώτα δειλά δειλά αιτήματα για υπηρεσίες catering δεν άργησαν να έρθουν. Η υπηρεσία ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και σήμερα το κατάστημα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering και έχει κάνει μια δυνατή είσοδο στο συγκεκριμένο τομέα χτίζοντας σιγά σιγά το όνομά του.

DSC09521 (Small) DSC09513 (Small) DSC09508 (Small) DSC09504 (Small) DSC09533 (Small) DSC09510 (Small)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του καταστήματος μπορείτε να επικοινωνείτε στο 24 815544 ή στη σελίδα του καταστήματος στο facebook 

Σχετικά νέα

X
Translate »