Breaking News

Πολιτιστικά

Μαγικά Καλοκαίρια στη Λάρνακα

Διαφορετικό από κάθε άποψη το πρόγραμμα Βουτιά στο ΧΡΩΜΑ χαρίζει στα παιδιά σας πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείτε να φανταστείτε.

Άψογα σχεδιασμένες καλοκαιρινές δράσεις, βασισμένες πάντα στις πλέον ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές τεχνολογίες του NLP και τη Χρωματοθεραπεία, στο πιο χαρούμενο και προστατευμένο περιβάλλον θα συνεχίσουν να χαρίζουν και την καλοκαιρινή περίοδο ενθουσιασμό, σε κάθε παιδάκι που συμμετέχει. Ένα πρωτόγνωρο ενθουσιασμό, τον οποίο συνεχώς εκφράζουν εκατοντάδες παιδιά που συμμετείχαν και πάντα ζητάνε ακόμη πιο πολλές βουτιές μέσα στο χρώμα.

Με πρόγραμμα που θα χαρίσει στα παιδιά αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, αφού θα τους δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν και φυσικά να γνωρίσουν τις μοναδικές και απέραντες ικανότητες τους τις οποίες και θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν, αποκτώντας έτσι δύναμη και ουσιαστική αυτοπεποίθηση.
6 Ιουλίου
Επισκεπτόμαστε το πάρκο Cyherbia, για εξερεύνηση της φύσης, των χρωμάτων, των θετικών συναισθημάτων, να ανακαλύψουμε τη χαρά της ζωής, και την πολυχρωμίας της υγιεινής διατροφής.
13 Ιουλίυ
Επισκεπτόμαστε το πάρκο Πετραίον και ταξιδεύουμε στον κόσμο των τεχνών και της δημιουργίας, μαθαίνουμε τί θα πει έμπνευση, τί θα πει δημιουργικός τρόπος σκέψης και δημιουργούμε με πηλό.
20 Ιουλίου
Επισκεπτόμαστε το Καλλινίκειο Μουσείο στην Αθηαίνου, για εξερεύνηση και γνωριμία με την δύναμη της παράδοσης, με πολύ δια δραστικό παραμυθένιο και δημιουργικό τρόπο, πάνω στην οποία θα βασιστούν για να μάθουν πώς τα ίδια τα παιδιά θα προχωρήσουν για να δημιουργήσουν το καινούριο μέσα από τη δική τους μοναδικότητα.


Χρήσιμες Πληροφορίες
Ιδανικό για Παιδιά 5-12 ετών
Μέγιστος Αριθμός Ομάδας 22 παιδιά
Ποσό Επένδυσης για κάθε εκδρομή €23 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ και ενδιάμεσο σνακ.
Ποσό Επένδυσης εάν το παιδί σας θα συμμετέχει και στις 3 δράσεις €20 για κάθε δράση
Ειδική έκπτωση για αδέλφια 10%
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΑΚΙ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΝΑΚ ΤΟΥΣ
Κρατήστε τη θέση σας απαραίτητα μέχρι 26/6

Επικοινωνία +357 99616773 & 24 001502

Σχετικά νέα

X
Translate »