Business stories

Τα αδέλφια Προκοπίου που φτιάχνουν sandwich και γουστάρουν

Η είδηση που αναρτήθηκε στη σελίδα μας για τη λειτουργία του Potbelly, του νέου καταστήματος στην Ερμού που αποτελεί μια νέα πρόταση για τους λάτρεις των sandwich, έγινε αμέσως viral με πέραν των 2300 ατόμων να διαβάζουν και να ενημερώνονται για τη νέα άφιξη.

Ένα νέο ξεκίνημα το οποίο αποτελεί δημιούργημα 2 νέων της πόλης μας οι οποίοι είναι αδέλφια. O Κυριάκος και Στέφανος κάτι ξεχωριστό στη γωνιά της Ερμού και δεν άργησαν από την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας τους να αποκτήσουν φανατικούς θαυμαστές. αφού προσφέρει κάτι διαφορετικό που δεν υπήρχε στην πόλη.

Σε ερώτηση της σελίδας μας για το πως ξεκίνησε η ιδέα ο Κυριάκος Προκοπίου μας ανέφερε ότι ”με τον αδερφό αναλώσαμε αρκετό χρόνο σε ταξίδια τον τελευταίο χρόνο καθώς ψάχναμε να βρούμε έναν τρόπο να εισέλθούμε στον τομέα στου street food και το πετύχαμε. Το μαγαζί μας προσφέρει κάτο μοναδικό καθώς το προϊόν μας εννοείται δεν είναι το παραδοσιακό σαντουιτς που ξέρουμε. To Potbelly έχει τη δική του φιλοσοφία καθώς πρόκειται για μια διαδικασία ψησίματος χοιρινού κρέατος που διαρκεί 16 ώρες και ακολούθως ξεχωρίζουμε το κρέας και παίζουμε με διάφορες συνταγές οι οποίες ευτυχώς άρεσαν στον κόσμο από τις πρώτες ημέρες”.  

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στα 2αδέλφια ότι καλύτερο στο νέο τους ξεκίνημα, που δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα είναι πετυχημένο…Αν κρίνουμε από τους πρώτους πελάτες όπως φαίνεται πιο κάτω :)))))))

 

14441060_10208761488448782_903572898085288579_n

Σχετικά νέα

X
Translate »