Stories

Ταξίδοεμπειρίες με την Pluton Travel & Tours σε ονειρεμένους προορισμούς

Ταξίδεψαν με την Pluton Travel & Tours σε ονειρεμένους προορισμούς και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd που εδρεύει στην πόλη μας, πλέον έχει χτίσει το δικό της όνομα στα μακρινά – ονειρικά ταξίδια και γαμήλια ταξίδια. Η ομάδα της εταιρείας έχει ταξιδέψει και έχει γνωρίσει τους προορισμούς που προτείνει, δίνοντας έτσι σε όλους τους πελάτες της όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι τους, μέσα από προσωπικές εμπειρίες, στοιχείο που θεωρείται απαραίτητο ειδικά για μακρινά ταξίδια σε εντελώς άγνωστους προορισμούς.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε όμορφες ταξιδοεμπειρίες από πελάτες της εταιρείας από πρόσφατα ταξίδια τους σε ονειρεμένους προορισμούς.

 

Οργανωμένο Ταξίδι στην Κούβα – Δέσπω & Σταύρια – 08.08.2017 


Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Δέσπως και της Σταύριας στην Κούβα συνεχίζουν να έρχονται! Με λόγια αγάπης όπως αυτά που ακολουθούν: “Αγαπητό Pluton Travel ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στην Κούβα! Για μένα ήταν όνειρο ζωής να ταξιδέψω εκεί οπότε είμαι χαρούμενη που όχι μόνο τα κατάφερα αλλά πέρασα υπέροχα!

Ευχαριστούμε το Pluton Travel & Tours και ιδιαίτερα τον Αντώνη Αντωνίου, για το υπέροχο ταξίδι στην Κούβα. Μας χάρισαν για άλλη μια φορά εμπειρίες και αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες!!! Ευχαριστούμε και we are looking forward to the next one!!


Δέσπω”
Δείτε εδώ την ιστορία τους: http://bit.ly/Pluton_SD_Cuba
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821 777
#Pluton #Organized #Dreamtrips #Cuba #GreekGuide #Havana #Varadero#PinarDelRio #Κούβα #ΟνειρικόΤαξίδι #Οργανωμένο #Αβάνα #Βαραδέρο

 

 

Γαμήλιο Ταξίδι: Μπανγκόκ – Πουκέτ – Ανδρέας & Γιώτα 28.07.2017 

“Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι του μέλιτός μας! Η Ταϊλάνδη μας γοήτευσε και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε ξανά σ’ αυτήν στο μέλλον για νέες περιπέτειες. Μέχρι τότε θα μας συντροφεύουν οι αμέτρητες αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού!
Ανδρέας & Γιώτα”

Δείτε εδώ την ιστορία τους: http://bit.ly/Pluton_Thailand_AG
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821 777
#PlutonTravel #Honeymoons #Dreamtrips #Stories #Thailand #Bangkok#Phuket #JamesBondIsland #ΓαμήλιοΤαξίδι #Ονείρων #Ιστορίες #Ταϊλάνδη#Μπανγκόκ #Πουκέτ #ΤζέημςΜπόντ

 

 

Ταξίδι Ονείρων: Κο Σαμούι – Κο Φάνγκαν – Μπανγκόκ -Ξένιος & Μαρίνα 17.07.2017 


“Η Ταϊλάνδη είναι ένα μέρος μαγικό. Οι άνθρωποι ήταν τόσο φιλικοί, το φαγητό νόστιμο και τα ξενοδοχεία μας ήταν μέσα στα πιο όμορφα τοπία. Κάθε νέο μέρος στο οποίο πηγαίναμε είχε να μας προσφέρει κάτι νέο. Ένα ταξίδι που κάνεις μια φορά στη ζωή σου (ελπίζουμε δυο). Η Ταϊλάνδη θα είναι στις καρδιές μας για πάντα.
Ευχαριστούμε,
Ξένιος & Μαρίνα”


Δείτε εδώ ολόκληρη την ιστορία τους: http://bit.ly/Pluton_Thailand_XM
#PlutonTravel #Dreamtrips #Stories #Thailand #KoSamui #KoPhangan#Bangkok #ΤαξίδιαΟνείρων #Ταϊλάνδη #ΚοΣαμούι #ΚοΦάνγκαν #Μπανγκόκ

 

 

Γαμήλιο Ταξίδι – Περού: Στην Χώρα των Ίνκας – Παναγιώτης & Λουκία 12.08.2017 

Ένα ζευγάρι πλέον φίλοι μας μετά από τα πολλά ταξίδια που έκαναν μαζί μας, αποφάσισε να προχωρήσει με ένα διαφορετικό και πιο εναλλακτικό γαμήλιο ταξίδι! Ένα γαμήλιο ταξίδι στο Περού με τον μοναδικό πολιτισμό των Ίνκας, τα διαφορετικά υψόμετρα αλλά και την ζούγκλα του Αμαζονίου! Με πολύ κέφι τα δυο παιδιά μας απόλαυσαν το ταξίδι τους και μας έστειλαν μερικές από τις φωτογραφίες τις οποίες σας παραθέτουμε!


Δείτε εδώ την ιστορία τους: http://bit.ly/Pluton_Peru_PL
Τηλέφωνο κρατήσεων: 24 821777
#PlutonTravel #Honeymoons #Dreamtrips #Stories #Adventure #Peru#MachuPicchu #Lama #Tradition #Περού #ΓαμήλιοΤαξίδι #Περιπέτεια#ΜάτσουΠίτσου #Λάμα #Αμαζόνιος

 

 

Γαμήλιο Ταξίδι Αυστραλία – Μπαλί – Ανδρέας & Βαλάντω 21.12.2016 


“Το ταξίδι που οργάνωσε για μας το PLUTON travel ήταν καταπληκτικό. Ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες μας και μας ετοίμασαν και κάποιες εκπλήξεις! Αδελαίδα, Μελβούρνη, Σύνδευ και Μπαλί! Ήταν όλα υπέροχα! To ταξίδι ήταν μαγευτικό! Σας ευχαριστούμε για όλα! Ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι που θα οργανώσουμε μαζί!
Ευχαριστούμε,
Ανδρέας – Βαλάντω”


Δείτε εδώ όλη την ιστορία: http://bit.ly/Pluton_story_AV
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821 777
#PlutonTravel #Honeymoons #Dreamtrips #Stories #Australia #Adelaida#Sydney #Melbourne #Bali #Γαμήλια #Ονειρικά #Ταξίδια #Αυστραλία#Αδελαϊδα #Σύδνεϋ #Μελβούρνη #Μπαλί #Ιστορίες

 

 

Ταξίδι Περιπέτειας: Άγιος Δομίνικος – Πούντα Κάνα – Χρίστος 06.08.2017 


Ακόμη ένας καλός και τολμηρός φίλος ο Χρίστος από τη Λεμεσό, επέλεξε να ταξιδέψει μαζί μας για 2η συνεχόμενη χρονιά. Τον περασμένο χρόνο, ταξίδεψε με τους φίλους του στην Ταϊλάνδη ενώ φέτος τόλμησε να ταξιδέψει μόνος του στον απόλυτο προορισμό Survivor – Άγιο Δομίνικο και την εξωτική Πούντα Κάνα! Ένα ταξίδι γεμάτο αδρεναλίνη και περιπέτεια αφού ο Χρίστος γέμισε τις μέρες του με δραστηριότητες!

Κολύμπι με καρχαρίες, πτήση με ελικόπτερο, κρουαζιέρα με το καταμαράν, νυχτερινή διασκέδαση στο διάσημο Coco Bongo και πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες μόνο για τους τολμηρούς! Με την επιστροφή του άρχισε είδη να συζητά μαζί μας για τον επόμενο του προορισμό! Σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες για 2η συνεχή χρονιά και σου ευχόμαστε να είναι όλη η ζωή σου γεμάτη περιπέτεια όπως και τα ταξίδια σου!


Περισσότερες πληροφορίες: http://www.plutontravel.com.cy/testimonials/
Τηλέφωνο κρατήσεων: 24 821777
#PlutonTravel #Dreamtrips #Adventure #Exotic #DominicanRepublic#PuntaCana #Sharks #CocoBongo #Helicopter #Cruises #Nightlife #Fun#ΤαξίδιΟνείρων #Περιπέτειας #ΕξωτικόςΠροορισμός #ΆγιοςΔομίνικος#ΠούνταΚάνα #Καρχαρίες #Ελικόπτερο #Κρουαζιέρα #ΝυχτερινήΖωή#Διασκέδαση

 

Από τις 02/03/2017 η εταιρεία Pluton Travel & Tours Ltd γύρισε σελίδα στην πολυετή της παρουσία στην πόλη μας, αφού πλέον υποδέχεται τους εκλεκτούς της πελάτες σε έναν όμορφο και άνετο χώρο στη λεωφόρο Αρτέμιδος. Ένας χώρος όπου από την πρώτη ματιά μέσα από τον εντυπωσιακό εσωτερικό σχεδιασμό του και το πολύ όμορφο περιβάλλον σε βάζουν αμέσως στην ψυχολογία ταξιδιού.

Τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Λεωφόρος Αρτέμιδος 33, Metropolitan House Κατάστημα 1, 6025, Λάρνακα, Κύπρος.

Tηλέφωνο Κρατήσεων: 24 821777

Ιστοσελίδα: www.PlutonTravel.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »