Breaking News

Stories

Της χάρισε τη ζωή της, του χάρισε τον πιο όμορφο χορό

Νύφη που επιβίωσε από καρκίνο στα 16 της, χόρεψε στον γάμο της με τον δότη που της έσωσε τη ζωή. Και κανείς δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του

Όταν ήταν 16 ετών, η Γκρέτα Χόκανσον διαγνώστηκε με λευχαιμία και χρειάστηκε μεταμόσχευση μυελού των οστών για να μείνει στη ζωή.

Ευτυχώς στάθηκε τυχερή, αφού βρήκε συμβατό δότη. Ηταν ένας ανώνυμος δότης από το Αρκάνσας.

Οπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, οι δότες παραμένουν ανώνυμοι για κάποια χρόνια μετά τη μεταμόσχευση.

Οταν η Γκρέτα ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της και πέρασαν 2 χρόνια από τη μεταμόσχευση, γνώρισε τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή. Ηταν ο Ντάνι Ντάνιελς.

«Πριν ακόμα τον γνωρίσω, αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος μου έδωσε το μυελό των οστών του, χωρίς να ξέρει τίποτα για μένα», είπε η Γκρέτα. «Ήταν απίστευτο όταν τον είδα να στέκεται εκεί μπροστά μου».

Χρόνια αργότερα, όταν η Γκρέτα προετοίμαζε τον γάμο της με τον νυν σύζυγό της, ήθελε ο Ντάνι να είναι εκεί. Οταν εκείνος της επιβεβαίωσε την παρουσία του, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

«Δάκρυα χαράς ήρθαν στα μάτια μου» είπε η νύφη. Σήμαινε τα πάντα για μένα γιατί χωρίς αυτόν τον άνθρωπο δεν θα είχα φτάσει ποτέ ως την ημέρα του γάμου μου».

Ο Ντάνι, όχι απλώς παραβρέθηκε στον γάμο της, αλλά χόρεψε μαζί της ένα σημαδιακό τραγούδι με τίτλο: «Angels Among Us». Γιατί για την Γκρέτα αυτός ο άνθρωπος ήταν ο άγγελός της.

Η φωτογράφος Stacy Milburn, η οποία απαθανάτισε τις συγκινητικές στιγμές, μίλησε για αυτές: «Δάκρυσα κι εγώ. Σε όλη τη δεξίωση, η αίθουσα ήταν γεμάτη με φίλους, οικογένεια, δάκρυα, χαμόγελα και πολλή χαρά».

«Οι στίχοι του τραγουδιού που χόρεψαν οι δυο τους θύμισε σε όλους την ανιδιοτελής πράξη του Ντάνι προς μία άγνωστη» πρόσθεσε.

Ο σύζυγος της Γκρέτα είπε επίσης συγκινημένος: «Ηταν τιμή μου να τον συναντήσω. Είναι ένας τόσο γενναιόδωρος άνθρωπος και είχα την ευκαιρία να του μιλήσω και να τον γνωρίσω καλύτερα. Χωρίς αυτόν σήμερα δεν θα είχα την Γκρέτα».

Σχετικά νέα

X
Translate »