Breaking News

Αθλητικά Νέα

Πανόραμα 3ης αγωνιστικής για τις ομάδες της πόλης μας

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας. Η Νέα Σαλαμίνα λύγισε απένταντι στον ΑΠΟΕΛ και παρά το ότι προηγήθηκε με 1-0 στο τέλος γνώρισε την ήττα με 1-3.

Η νεοφώτιστη ΑΛΚΗ Ορόκλινης πήρε τον πόντο στην Πάφο απέναντι στην ΑΕΠ και συνεχίζει την πορεία της.

Η Ανόρθωση αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της και κέρδισε με το στενό 1-0 τον Άρη και πάει με καλή ψχολογία στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας απένταντι στον ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π.

Tην αθλητική ενημέρωση χορηγεί το Alexander College


Βαρύ το κλίμα στη Νέα Σαλαμίνα μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Η χθεσινή ήταν και η πρώτη ήττα των “ερυθρολεύκων” στο τρέχων πρωτάθλημα, μία ήττα που έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ήττα και βαρύ το κλίμα στη Νέα Σαλαμίνα

 

Συμβιβάστηκαν Πάφος fc και Αλκή Ορόκλινης στο Στέλιος Κυριακίδης. Έμειναν στο 1-1 ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα και είχαν τις ευκαιρίες τους για να φτάσουν και στην νίκη, όμως δεν τις αξιοποιήσαν.

Δίκαιη (1-1) μοιρασιά

Με «χρυσό» σκόρερ τον Σισέ η Ανόρθωση κέρδισε τον Άρη με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.
Η ομάδα της Αμμοχώστου, αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν  ευτύχησε να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά.

 

Σε στυλ προπόνησης η ΑΕΚ πέτυχε την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σχετική άνεση του Ερμή με 4-0.

Οι Λαρνακείς σκόραραν από νωρίς στο παιγνίδι και όλα πήραν το δρόμο τους, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-0.

Ερμής-ΑΕΚ 0-4: Τεσσάρα στο ρελαντί

Σχετικά νέα

X
Translate »