Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση: Το έκρινε ο Σισέ

Με «χρυσό» σκόρερ τον Σισέ η Ανόρθωση κέρδισε τον Άρη με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.
Η ομάδα της Αμμοχώστου, αν και ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν  ευτύχησε να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ενκολόκ αποβλήθηκε στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Εμφανώς καλύτερη η Ανόρθωση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την πρώτη τελική να φτιάχνεται στο 7’ με τον Ντουγκλάο μετά από κόρνερ να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει έξω.

Κοντά στο γκολ πλησίασε στο 14’ η ομάδα της Αμμοχώστου με τον Καμαρά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, να δοκιμάζει την κεφαλιά αλλά να αστοχεί.
Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν την κατοχή με το μέρος τους μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να απειλήσουν αποτελεσματικά την εστία της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Στο 60′ η Ανόρθωση είδε τις προσπάθειες της να καρποφορούν, με τον Σισέ, μετά από γύρισμα του Πράνιτς, να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νουρεντινόσκι.

Στο 81′ ο Ενκολόκ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ράγιος

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ανόρθωση: Αρούς, Μπανταλόφσκι, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Βίκτορ, Σιβού, Ράγιος, Παλάνκα, Σισέ, Καμαρά

Άρης: Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Μετζέτοβιτς, Φράγκος, Μαραγκουδάκης, Νικολίτα, Ντροπάροβ, Λεονάρντο, Παναγή, Εβαρίστε, Ράντου.

«Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμη για να κερδίζουμε εύκολα»

Στη μαχητικότητα του Άρη στάθηκε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι για να τονίσει ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο ακόμη για να μπορεί να κερδίζει πιο εύκολα τέτοιου είδους αγώνες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:
«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν μαχητικός. Όταν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που βρίσκεις νωρίς το παιχνίδι γίνετια πιο δύσκολο. Κάποτε πρέπει να δείχνεις την απαιτούμενη υπομονή. Ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο για να μπορούμε να κερδίζουμε πιο εύκολα τέτοιου είδους αγώνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας για την στήριξη».

Σχετικά νέα

X
Translate »