Αθλητικά Νέα

Ήττα και βαρύ το κλίμα στη Νέα Σαλαμίνα

Βαρύ το κλίμα στη Νέα Σαλαμίνα μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Η χθεσινή ήταν και η πρώτη ήττα των “ερυθρολεύκων” στο τρέχων πρωτάθλημα, μία ήττα που έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Ήταν θέμα ανωτερότητας η νίκη του ΑΠΟΕΛ εις βάρος της γηπεδούχου ομάδας, αφού είδαμε μία Σαλαμίνα ανήμπορη ν’ αντιδράσει στην πίεση του ΑΠΟΕΛ.
Η Νέα Σαλαμίνα του Λιάσου Λουκά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής και πέταξε στο τέλος της ημέρας μία μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η σημερινή ημέρα βρίσκει άπαντες στο στρατόπεδο της Σαλαμίνας προβληματισμένους κυρίως για το πως παρουσιάστηκε η ομάδα, με τον Κύπριο τεχνικό να ψάχνει τώρα τις λύσεις για τον επόμενο αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο.

Λιάσος Λουκά:” Να διορθώσουμε τα λάθη”

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας  Λιάσος Λουκά τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι να διορθώσουν τα λάθη τους, ενόψει της συνέχειας

Αναλυτικά:

«Προηγηθήκαμε μετά από ομαδική πίεση και λάθος του αντιπάλου. Απ’ εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ πατούσε καλύτερα και μας κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να δούμε την δική μας ομάδα, να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε σήμερα και ήταν πάρα πολλά. Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Υποσχόμαστε δουλειά για να πάρουμε βαθμούς και να παίξουμε καλύτερα»

 

Σχετικά νέα

X
Translate »