Breaking News

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Φοίβος Δουκανάρης πρώτος συμμετέχων από την Κύπρο στο WADC Competitive Swimming στο Lund της Σουηδίας

Ο Φοίβος Δουκανάρης  από την Κύπρο θα συμμετάσχει στο WADC Competitive Swimming στο Lund της Σουηδίας μεταξύ 11-14 Ιανουαρίου 2018. Το WADC αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα πρωτοποριακών εμπειρογνωμόνων κολύμβησης, προπονητών και ελίτ αθλητών. Όλοι οι ομιλητές που θα συμμετέχουν  αναγνωρίζονται για τη δημιουργική πλευρική σκέψη τους και την εμμονή τους στην ερώτηση σχετικά με τις μελλοντικές κατευθύνσεις της ανταγωνιστικής κολύμβησης και της μάθησης για κολύμπι.

Μάλιστα, ο Φοίβος είναι ο πρώτος μας συμμετέχων από την Κύπρο και όσον αφορά τον εαυτό του αλλά και τη συμμετοχή του στο WADC ανέφερε “Είμαι ο Προπονητής της Ναυτικής Λέσχης Λάρνακας (Κύπρος) από το 2015. Μέσα από την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά, οι αθλητές μας κατάφεραν να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο“.

“Κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας να γίνει ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Κύπρο και ένας από τους προσωπικούς μου στόχους είναι να προπονήσω έναν Ολυμπιονίκη στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020”.

Προσπαθώ πάντα να βελτιώσω τις δεξιότητές μου και να μάθω τις τελευταίες τεχνικές με συνεχή κατάρτιση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξα να παρευρεθώ στο φετινό σεμινάριο της WADC. Πιστεύω ότι είναι ένα σεμινάριο υψηλού επιπέδου με έμπειρους ομιλητές που θα μας εμπνεύσουν για να διευρύνουμε περαιτέρω τις γνώσεις μας. Επίσης, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλληλεπιδράσεις και να ανταλλάξεις ιδέες με άλλους επαγγελματίες του χώρου μας“.

Η φιλοσοφία μου είναι να βοηθήσω κάθε αθλητή να ξεπεράσει τον εαυτό του και να τον ενθαρρύνει να είναι ο καλύτερος στην πισίνα. Για μένα, το μεγαλείο επιτυγχάνεται από εκείνους που δεν γνωρίζουν κανένα όριο “.

Το WADC 2018 αποτελείται από δύο διαφορετικές διαδρομές, ανταγωνιστικό κολύμπι και τη μάθηση της κολύμβησης. Η Ανταγωνιστική Κολύμβηση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου περίπου στις 16:00, ενώ η μάθηση στο κολύμπι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 10:00 και θα τελειώσει την Κυριακή 14η περίπου στις 16:00.

Πηγή: sweaquatics.com

Σχετικά νέα

X
Translate »