Stories

Ολόκληρη πόλη φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα, για 7χρονο

Οι κάτοικοι μιας πόλης ετοιμάζονται πυρετωδώς για αν γιορτάσουν νωρίτερα τα Χριστούγεννα φέτος για χάρη του 7χρονου Evan Wellwood, που δίνει μάχη με τον καρκίνο και δεν θα προλάβει να απολαύσει την αγαπημένη του γιορτή

Ο μικρός Evan δίνει άνιση μάχη με την ανίατη ασθένεια εδώ και πέντε χρόνια, πριν από λίγο καιρό η κατάσταση του χειροτέρεψε δραματικά, καθώς ο όγκος που έχει στον εγκέφαλο άρχισε να εξαπλώνεται σημαντικά, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένειά του ότι του απομένει ένα μικρό διάστημα ζωής.

Έτσι, οι γονείς του που γνωρίζουν ότι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για τον μικρό Evan είναι τα Χριστούγεννα, αποφάσισαν να καλέσουν όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς να γιορτάσουν μαζί τους φέτος στις 24 Οκτωβρίου.

Η είδηση διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα ολόκληρη η πόλη να ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί με τον 7χρονο νωρίτερα τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες διοργάνωσαν καμπάνια και έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν περίπου 14.000 δολάρια για την ιατρική περίθαλψη και τον στολισμό της πόλης, προκειμένου η ατμόσφαιρα να είναι μαγική για τον μικρό Evan.

Πηγή: News247

Σχετικά νέα

X
Translate »