Αναπτυξιακά Έργα

Ξεκίνησαν να παίρνουν τις θέσεις τους τα καταστήματα στο Q City Centre

Γράφει το Larnaka Business News

Η ημέρα όπου το Q City Centre θα ανοίξει και επίσημα προς το κοινό της πόλης πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το μεγάλο έργο της Quality το οποίο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του της όλης επένδυσης.

Το έργο αναμφίβολα έρχεται να τονώσει το κέντρο της πόλης και να αποτελέσει μια νέα επιλογή για ψώνια, καφέ κτλ. Σίγουρα οι αγοραστές των διαμερισμάτων θα αποτελέσουν μια νέα μικρή αγορά για το κέντρο της πόλης την οποία έχει ανάγκη.

Στον πρώτο εώς και τον τέταρτο όροφο θα διατίθενται μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. Στον πέμπτο όροφο είναι σχεδιασμένο για να χαλαρώνουν οι επισκέπτες και να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα της θάλασσας της Μεσογείου μέσα σε ένα μεγάλο roof garden και δίπλα στην πισίνα, μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία των Φοινικούδων παρέχοντας όλες τις ανέσεις που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

img_8580

Ξεκίνησαν να λειτουργούν επιχειρήσεις 

Ήδη την παρουσία τους άρχισαν να κάνουν οι επιχειρήσεις που λειτουργούσαν στο υφιστάμενο κτίριο πριν να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη μεταμόρφωσή του. Επί της Ερμού, ξεκίνησε τη λειτουργία του κατάστημα Monica Boutique και το κατάστημα BIDI. Επίσης κανονικά λειτουργεί πλέον και το Toni n Guy.

img_8585
Starbucks, Mεξικάνικα κ.α 

Όπως αποκαλύψαμε στις 26/10 στο Q City Centre θα υπάρχει άρωμα καφέ από τα Starbucks, καθώς η γνωστή αλυσίδα έκλεισε θέση στο κεντρικό σημείο του έργου. Το νέο Starbucks θα βρίσκεται στο κέντρο του Q City Centre και τα τραπεζάκια του θα είναι στην πλευρά της μικρής πλατείας, με θέα το σιντριβάνι που έχει εγκατασταθεί. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία πιο κάτω ήδη έχει ξεκινήσει το στήσιμο του καταστήματος.

Πληροφορίες επιπλέον αναφέρουν ότι θα λειτουργήσει Μεξικάνικο εστιατόριο καθώς επίσης και δεύτερο καφέ στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

img_8598

Αναβαθμίζει το κέντρο της πόλης

Σε μια εποχή όπου γράφονται πολλά για επικείμενη δημιουργία mall στην πόλη μας, σίγουρα το νέο έργο της Quality έρχεται να αναβαθμίσει το προϊόν και να αυξήσει τις επιλογές στο κέντρο της πόλης, όχι μόνο με την τοπική αγορά αλλά και με τους αγοραστές των διαμερισμάτων του έργου όπου οι πλείστοι είναι ξένοι.

Μια νέα διαφορετική επιλογή η οποία σίγουρα θα προσελκύσει κοινό στο κέντρο. Το αρνητικό είναι η στασιμότητα που δημιουργήθηκε στο χώρο στάθμευσης της Lois ακριβώς απέναντι από το έργο. Η στάθμευση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για κάποιον να επιλέξει το κέντρο για τα ψώνια, τον καφέ του κτλ και είναι καλό ο Δήμος να βρει τη λύση για το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα. Ας μην ξεχνάμε ότι σε κάποια φάση θα ξεκινήσουν τα έργα για τη Δημοτική αγορά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα χαθούν και οι θέσεις στάθμευσης στο μεγάλο δημοτικό χώρο στάθμευσης.
Επιμέλεια κειμένου
Συντακτική ομάδα
business-logo

img_9211 img_9212

Σχετικά νέα

X
Translate »