Breaking News

Αναπτυξιακά Έργα

Κατά το ήμισυ το «Κάστρο» στο Μακένζυ

Νέα εστιατόρια και executive suites θα αποκτήσει το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στην περιοχή Μακένζυ. Ο λόγος για το «The Castle Project» το οποίο για πολλούς μήνες βρισκόταν σε στάση αναμονής καθώς εκκρεμούσαν οι διάφορες άδειες. Το πρότζεκτ αφορά το πρώην ξενοδοχείο Κάστρο και το πρώην εστιατόριο KU DE TA όπου προορίζεται να ανεγερθεί ξενοδοχείο πέντε αστέρων 13 ορόφων και 400 κλινών μαζί με εστιατόριο, καφετέριες και beach bar.
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, μέχρι στιγμής έχουν δοθεί άδειες μόνο για την πρώτη φάση του πρότζεκτ που αφορά το κομμάτι πάνω στην παραλία και ήδη οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη με τα εστιατόρια και τις σουίτες να παραδίδονται εντός Οκτωβρίου.

Με βάση τα αρχικά σχέδια, η  πρώτη φάση περιλαμβάνει τη δημιουργία εστιατορίου, καφετεριών και beach bar. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αναβιώσει το εστιατόριο KU DE TA, ενώ θα υπάρχει seafood restaurant και sushi bar.


Υπενθυμίζεται ότι στόχος ήταν η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης τον Μάρτιο του 2017, όμως οι εργασίες που άρχισαν σταμάτησαν βρίσκοντας εμπόδιο τις χρονοβόρες διαδικασίες της γραφειοκρατίας, όπως είχε σημειώσει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία RΑ.ΜΑ.SA. Co. Ltd ιδιοκτησίας του Antone Seniour επενδυτή του έργου, με καταγωγή από τον Λίβανο.

Σημειώνεται πως η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την ανέγερση ξενοδοχείου, υπέργεια διάβαση που θα ενώνει την παραλία με το ξενοδοχείο και τεχνητού νησιού σε σχήμα της Κύπρου. Το θέμα του ξενοδοχείου πέντε αστέρων έχει κολλήσει στις διάφορες Αρχές όπως ΚΟΤ και Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σχετικά νέα

X
Translate »