Breaking News

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αννίτα Δημητρίου: Μιλά στον Φιλελεύθερο

Η ανάθεση της θέσης της εκπροσώπου Τύπου του Νίκου Ανασταστασιάδη είναι για την Αννίτα Δημητρίου, μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ, όπως δηλώνει στον «Φ». Η απάντησή της ήταν άμεση και καταφατική διότι πέραν της σημαντικότητας του ρόλου που έχει να επιτελέσει, η επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη, είναι για την ίδια, πατριωτικό καθήκον, καθώς, όπως αναφέρει, «μόνο ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και να οδηγήσει την Κύπρο εκεί που όλοι οραματιζόμαστε». Προσθέτει ακόμα ότι ο Νίκος Αναστασιάδης απέδειξε στην πράξη ότι είναι ο συνενωτικός ηγέτης που πέτυχε με σύνεση και σοβαρότητα τη σταθερότητα της χώρας και την οδήγησε σε πορεία ανάπτυξης. 

Πώς είναι να είστε η εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Αναστασιάδη; 

Αποδέχτηκα την πρόταση με τιμή, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι μόνο με τον Νίκο Αναστασιάδη μπορεί η Κύπρος να συνεχίσει να κάνει σταθερά βήματα μπροστά. Σίγουρα, ο ρόλος που αναλαμβάνω είναι κρίσιμος και σημαντικός, όμως με συλλογική δουλειά και κοινή προσπάθεια όλοι μαζί – επιτελείο και πολίτες – θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας, γιατί αυτή η αποστολή δεν αφορά την Αννίτα, τον ΔΗΣΥ ή τον Νίκο Αναστασιάδη. Αφορά την Κύπρο και τους ανθρώπους της, τις νέες και τους νέους μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, τις γενιές που έρχονται. Το ξέρω, θα μου πείτε ότι μιλώ με πάθος και συναισθηματισμό και σας απαντώ ευθέως πως όχι, μιλώ με τη λογική που πρέπει να διακατέχει τον Κύπριο πολίτη του σήμερα, παραμονές των προεδρικών εκλογών του 2018.

Πώς έγινε η προσέγγιση και τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» σε αυτή την πρόκληση;

Κτύπησε το τηλέφωνο, το απάντησα και στην άλλη γραμμή ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος ζήτησε να με συναντήσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή γιατί ένιωσα, όπως νιώθω και τώρα ότι έχω και εγώ μαζί με τους άλλους συναγωνιστές ένα σημαντικό ρόλο να επιτελέσω στην προεκλογική εκστρατεία. Η απάντησή μου ήταν άμεση και καταφατική, γιατί όπως σας είπα και προηγούμενως, πιστεύω ότι μόνο ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και να οδηγήσει την Κύπρο εκεί που όλοι οραματιζόμαστε.

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Σχετικά νέα

X
Translate »