Άθληση

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου διεξάγεται ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων.

 

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις.

Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου, με 42.195 χλμ και ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου με 21.095 χλμ, των 10 χλμ, τον εταιρικό 5 χλμ, τον ατομικό επίσης 5 χλμ, τον ατομικό 1 χλμ, τον McDonald’sTM Kids Race 1 χιλιομέτρου και τον Fun Race για τους ενήλικες 1 χλμ.

Προστίθεται ότι «ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας: http://larnakamarathon.com/

Σχετικά νέα

X
Translate »