Άθληση

2η Παγκύπρια Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών» (Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Social Media)

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο Οργανισμός AnPaNi ανακοινώσει την διοργάνωση της 2ης Παγκύπριας Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα ‘Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών (Καινοτομία-Επιχειρηματικότητα-Social Media)’.

 

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus (Πύλα-Λάρνακα) την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και ώρα 09.00-13.00.

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ
Η ημερίδα αυτή όπως και στην περσινή χρονιά έχει σαν στόχο και σκοπό να επιμορφώσει τους συμμετέχοντες για τις σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών.

Οι τεχνοκράτες ομιλητές θα μεταδώσουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες και θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να λύσουν απορίες και διευκρινίσεις.

 

Οι ομιλητές θα καλύψουν τα πιο κάτω θέματα:

1. Καινοτομία στους Αθλητικούς Οργανισμούς – Δρ Χρήστος Αναγνωστόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Αθλητισμού στο UCLan University).
2. Ο ρόλος των Social Media στην ανάπτυξη Αθλητικών Οργανισμών– Παντελής Βλαδιμήρου (Διευθύνων Σύμβουλος Webarts).
3. Επιχειρηματικότητα και Αθλητικοί Οργανισμοί- Λεόντιος Τσέλεπος (Μέλος Δ.Σ. ΚΟΑ).

 

Θα παρέμβουν οι:

1. Ανδρέας Μουσκάλης-Προπονητής Ποδοσφαίρου
2. Ηρόδοτος Μιλτιάδους-Πρόεδρος ΕΑΚ
3. Χριστόφορος Παπαμιχαλόπουλος-Αντιπρόεδρος Επιτροπής Αθλητών ΚΟΕ

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ.Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Συντονιστής ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου κ.Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το θέμα όπως Σωματεία ΚΟΠ από όλες τις κατηγορίες, Διοικητικά Συμβούλια, Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Λειτουργοί Διοίκησης, Εμπορικά Τμήματα, Εκπρόσωποι Τύπου κλπ. Επίσης οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες του ΚΟΑ, Αγροτικά και Ερασιτεχνικά σωματεία, Σύνδεσμοι Αθλητών, Διαιτητών, Παρατηρητών όλων των αθλημάτων, Ακαδημίες αθλημάτων, Χορηγοί αθλητικών εκδηλώσεων, Σωματείων & Ομοσπονδιών, Αθλητικογράφοι, Αθλητές όλων των αθλημάτων κλπ.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

Χορηγοί επικοινωνίας: MC DIGITAL MEDIA GROUP & Ιστοσελίδα PROTATHLIMA.COM και χορηγοί η Primetel(στρατηγικός συνεργάτης του Οργανισμού AnPaNi), το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus (Ακαδημαϊκός συνεργάτης του Οργανισμού AnPaNi), η Petrolina Solar Ltd, η A & P Andreou & Paraskevaides Ent. Ltd , η Atlantic Insurance Co. Public Ltd, η Quality Group, και η Dosear Ltd.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Ανδρέας Παπανικολάου – Τηλ. 99654249 – Φαξ 24657390 – Email: info@anpani.org – Ιστοσελίδα: https://anpani.org

 

Σχετικά νέα

X
Translate »