Κοινωνία

Γιώργος Θεοδότου: Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους

Ήταν ένα απόγευμα διαφορετικό. Ένα απόγευμα προσφοράς. Παρών όλοι όσοι ήθελαν να στηρίξουν και παράλληλα να τιμήσουν τη μνήμη του Νικόλα Θεοδότου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Παρά τις βροχές και τις χειμωνιάτικες συνθήκες, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο κάλεσμα των φίλων του Νικόλα για να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο την πρωτοβουλία για στήριξη της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.

Στις 17:30 το πρόγραμμα ξεκίνησε με αιμοδοσία από το Round Table 3 Larnaka στη μνήμη του Νικόλα Θεοδότου,  στην οποία η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και συγκινητική.

Την ίδια ώρα το Καραϊσκάκειο ίδρυμα διεξήγαγε δειγματοληψία με σκοπό την εγγραφή νέων εθελοντών δότη μυελού των οστών με την μέθοδο swabs (σάλιο) από τις 5:30 μ.μ. – 7:30 μ.μ.. Την ενέργεια στήριξε με τη συμμετοχή του το 298 Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λάρνακας το οποία συμμετείχε στη διαδικασία της δειγματοληψίας και της εγγραφής.
Στις 18:00 oι φίλοι του Νικόλα, έψησαν σουβλάκια,  και με κεριά αγάπης φώτησαν το“Δρόμο του Νικόλα”, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.

 

 

Γιώργος Θεοδότου: Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους

Ο πατέρας του Νικόλα, Γιώργος Θεοδότου, σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο δημοτικό κήπο και τίμησαν το γιο του. Συγκεκριμένα ανέφερε:  «ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας, και αυτό φαίνεται πολύ μικρό, μπροστά στις εισφορές και την αγάπη σας που τόσο απλόχερα δώσατε στους μικρούς – μεγάλους ήρωες της ζωής που δίνουν τη δίκη τους μάχη. Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων για τον Νικόλα μας».

 

Σχετικά νέα

X
Translate »