Αθλητικά Νέα

Η 22η αγωνιστική για τις ομάδες της πόλης μας

Ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας, μια αγωνιστική που έφερε και αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ οπισθοχώρησε στην 4η θέση, 5 βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ και κάτω από ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Η Ανόρθωση μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναπνέει με αέρα 6άδας και στοχεύει στο να καρπώσει την 6η θέση.

Σαλαμίνα και ΕΡΜΗΣ δεν κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά για την 6η θέση και πλεόν θα δώσουν μεγάλη μάχη για το εισιτήριο του πρώτου γρουπ.

 

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ συμβιβάστηκαν στο 1-1, με το ντέρμπι κορυφής να μην έχει νικητή.

Μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ και με δεδομένο ότι ΑΕΛ και Απόλλων κέρδισαν, η μάχη για τον τίτλο παίρνει φωτιά. Ο ΑΠΟΕΛ μένει στην κορυφή με 53 βαθμούς, με την ΑΕΛ να ακολουθεί με 50 και τον Απόλλωνα με 49. Η ΑΕΚ με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 48 βαθμούς.

 

 

 

 

 

 

 

Ήταν το απόλυτο φαβορί και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο η Ανόρθωση. Κόντρα στην Αναγέννηση η Κυρία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κερδίζοντας με 3-0 πανηγυρίζοντας την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαλαμίνα και Ερμής κόλλησαν στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό, αποτέλεσμα που σαφώς και δεν ευνοεί καμία εκ των δυο ομάδων.

Ερυθρόλευκοι και φτεροπόδαροι προσπάθησαν για τη νίκη και το πλεονέκτημα της εξάδας, όμως, εξήλθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κατρακυλήσουν στο βαθμολογικό πίνακα.

 

 

 

 

 

 

 

Football Loop Cyprus: Τα πάντα για την ΟΜΑΔΑ σου!
Το απόλυτο App του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Image result for football loop cyprus

 

Σχετικά νέα

X
Translate »