Αθλητικά Νέα

Ανεπιθύμητη ισοπαλία στο “Αμμόχωστος”

Σαλαμίνα και Ερμής κόλλησαν στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό, αποτέλεσμα που σαφώς και δεν ευνοεί καμία εκ των δυο ομάδων.

Ερυθρόλευκοι και φτεροπόδαροι προσπάθησαν για τη νίκη και το πλεονέκτημα της εξάδας, όμως, εξήλθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κατρακυλήσουν στο βαθμολογικό πίνακα.

Αρκετά καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ερμής. Οι φτεροπόδαροι βρήκαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, δυο με τον Ντα Σίλβα και μια με τον Μπεγκά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στην πρώτη φάση σημάδεψε το δοκάρι, στην δεύτερη αστόχησε στο πέναλτι το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βεζελόφσκι, ενώ ο Μπεγκά σε εξ επαφής σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την μπάλα να πηγαινοέρχεται από την μια εστία στην άλλη, όμως, δεν υπήρξε η μεγάλη φάση. Ο Ερμής ήταν ελαφρώς καλύτερος και η Σαλαμίνα βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, αλλά καμία εκ των δυο ομάδων δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο τέρμα.
Η ισοπαλία, οι μεγάλες φάσεις και η τεράστια απόκρουση

 

Βεργέτης: “Όταν γίναμε επιθετικοί…”

«Αν και προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στα τελευταία στάδια του πρώτου μέρους αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και ακολούθως δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κάναμε πιο επιθετική την ομάδα για να έρθει η νίκη. Δεν μετουσιώθηκε όμως αυτό με ένα γκολ. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε για τον στόχο της εξάδας».

 

Κορμπεράν: “Νιώθουμε αδικημένοι”

«Ο λόγος που νιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα είναι οι πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της και αυτή την χρονική στιγμή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι αλλά με αυτή την προσπάθεια που κάναμε, σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο. Τώρα μας απομένουν τέσσερις τελικοί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε στην 6η θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήρθαν να στηρίξουν την ομάδα».

Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »