Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση – Αναγέννηση 3-0: Καθάρισε με κορυφαίο τον Ράγιος

Ήταν το απόλυτο φαβορί και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο η Ανόρθωση. Κόντρα στην Αναγέννηση η Κυρία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κερδίζοντας με 3-0 πανηγυρίζοντας την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρούμπεν Ράγιος που έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ του Γκάμπριελ ενώ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ανόρθωσης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Γκολ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ανόρθωσης για τον Αντρέ Άλβες.
Η εικόνα του αγώνα:
Η Ανόρθωση ήταν το απόλυτο αφεντικό στον αγώνα από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πήρε από την αρχή τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, είχε κατοχή και με οργανωμένες επιθέσεις προσπάθησε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων.
Ο Ράγιος ήταν εξαιρετικός και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ανόρθωσης αφού από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι της Κυρίας. Αφού απείλησε σε 3 περιπτώσεις με Μίτροβιτς στο 6ο λεπτό και Ράγιος στο 10΄ και 15΄ ήρθε ο Γκάμπριελ στο 18ο λεπτό να βάλει τους «κυανόλευκους» μπροστά στο σκορ.
Ο Ισπανός έβγαλε συστημένη μπαλιά στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μάστρου.
Η Κυρία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Κύπριου τερματοφύλακα που είχε σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 2ο μέρος η Ανόρθωση παρόλο που δεν ήταν εντυπωσιακή συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα με εξαίρεση την φάση του 48΄ όταν ο Σκαπούλλης αρνήθηκε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή σε ανατροπή του Ρίβας όταν έφευγε τετ α τετ με τον Κόπριβετς.
Ήταν η μοναδική φορά που η Αναγέννηση προσπάθησε να γίνει απειλητική αφού στην συνέχεια η Ανόρθωση ήταν και αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αρχικά ο Άλβες μετά από ασίστ του Καμπρέρα έκανε το 2-0 με τον Ράγιος να ολοκληρώνει την δίκαιη επικράτηση της Κυρίας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καλό (64΄ Καμπρέρα), Ράγιος, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Άλβες, Γκιγέρμε
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Ζ.Ζουβάνη): Μάστρου, Ιωάννου, Ευθυμίου (65΄ Ράτκοβιτς), Γιαννακού, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Ντιαλό, Σωτηρίου, Θεράποντος, Χριστοδούλου, Ρίβας

 

 

Ρόνι Λέβι: “Στην 6άδα μέχρι τέλους”

Η Ανόρθωση επέστρεψε στην 6η θέση μετά από αρκετό καιρό και ο Ρόνι Λέβι πέραν από την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αναγέννηση δήλωσε πως στόχος είναι η συνεχή βελτίωση ώστε να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
Ρόνι Λέβι: «Ήταν μια καλή μέρα, ένα καλό αποτέλεσμα. Κερδίσαμε, αλλά όταν το σκορ είναι 1-0 όλα παίζονται. Η Αναγέννηση πάλεψε μέχρι το τέλος. Είχαμε όμως περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε σε καλό δρόμο, σε καλή κατάσταση για να βελτιωθούμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θα δούμε αύριο αν θα είμαστε στην 6η θέση. Εκεί θέλουμε να τερματίσουμε. Όμως υπάρχουν 3-4 ομάδες που παλεύουν. Είναι το αυτονόητο για την Ανόρθωση να είναι στην εξάδα, αλλά πριν δυο μήνες, όπως ήταν η κατάσταση, σκεφτόμουν πως θα γλυτώσουμε τη διαβάθμιση».,

Πηγή: www.sigmalive.com

Pre Game Video

 

Σχετικά νέα

X
Translate »