Αθλητικά Νέα

Η 20η αγωνιστική για τις ομάδες της πόλης μας

Ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας, μια αγωνιστική που έφερε και αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο Πίτι το πήρε προσωπικά το θέμα στο “Αμμόχωστος” και με δύο γκολ από τον Ισπανό στράικερ και ένα από τον Μέσκα, η ΑΕΛ έφυγε από τη Λάρνακα με σπουδαίο διπλό (1-3), φτάνοντας στους 44 βαθμούς. Αν και η Νέα Σαλαμίνα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ ζωγραφιά από τον Γιώργο Κολοκούδια στο 11ο λεπτό, ωστόσο στο δεύτερο μέρος υπήρχε οπισθοχώρηση από τους γηπεδούχους που δέχθηκαν την 8η τους ήττα στο πρωτάθλημα. Στο 39′ και στο 58′ τα γκολ του Πίτι, στο 69′ το γκολ του Μέσκα.

 

Στο δεύτερο γκολ το οποίο θεώρησε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα ο Γιώργος Κοσμά.

 

Με απώλειες έφυγε από το Τσίρειο η ΑΕΚ η οποία εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη και έχασε εκ νέου πολύτιμο έδαφος στην πορεία της προς τον τίτλο.Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έστησε μπλόκο στους «κιτρινοπράσινους» και παίζοντας σωστά και πειθαρχημένα πήρε χρυσό βαθμό στον αγώνα που κάνει για παραμονή. Ο Μάρτινς στο 11ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη για να ισοφαρίσει με τον Τρισκόφσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

 

Σ’ ένα τρελό παιχνίδι με πολλές φάσεις, γκολ, νεύρα, μικρή διακοπή Ανόρθωση και Ομόνοια εξήλθαν ισόπαλες (2-2), στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής. Αν και οι “πράσινοι” κρατούσαν το αποτέλεσμα στο χέρι τους μέχρι το 70′, εντούτοις στο τελευταίο εικοσάλεπτο, προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους, με την Ανόρθωση να φτάνει μέσα σε επτά λεπτά στην ισοφάριση, με τους Βίκτορ (70′) και Καλδερόν (77′). Ωραίος ο Δημήτρης Χριστοφή από πλευράς Ομόνοιας που έστρωσε το πρώτο γκολ στον Ρενάτο Μαργκάσα (2’0 και σκόραρε το δεύτερο (65′).

 

 

Football Loop Cyprus: Τα πάντα για την ΟΜΑΔΑ σου!
Το απόλυτο App του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Image result for football loop cyprus

 

Σχετικά νέα

X
Translate »