ΑΕΚ

Άρης – ΑΕΚ 1-1: «Αριανό» μπλόκο στο Τσίρειο!

Με απώλειες έφυγε από το Τσίρειο η ΑΕΚ η οποία εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη και έχασε εκ νέου πολύτιμο έδαφος στην πορεία της προς τον τίτλο.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έστησε μπλόκο στους «κιτρινοπράσινους» και παίζοντας σωστά και πειθαρχημένα πήρε χρυσό βαθμό στον αγώνα που κάνει για παραμονή.
Ο Μάρτινς στο 11ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη για να ισοφαρίσει με τον Τρισκόφσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Η εικόνα του αγώνα: 
Το θέαμα στο πρώτο μέρος μέτριο. Η ΑΕΚ από την αρχή προσπάθησε να ελέγξει τον χώρο του κέντρου έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της ωστόσο ήταν ακίνδυνη επιθετικά αφού δεν δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Άρη.
Αντίθετα η ελαφρά ταξιαρχία ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε πλήρως το λάθος στην μεσαία γραμμή από το γύρισμα Λαμπάν στον Καταλά και με τον Μάρτινς να πλασάρει σωστά πήρε προβάδισμα στο σκορ.
Μέχρι το 45ο λεπτό οι ευκαιρίες ήταν ανύπαρκτες με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Σκούρτη που δεν είχε ανησυχήσει τον Μίνιο.
Στις καθυστερήσεις μετά από επίσης λάθος στην μεσαία γραμμή ο Μαλόκου επιχείρησε το δυνατό σουτ η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Τρισκόφσκι και κατέληξε στα δίκτυα.
Το γκολ λανθασμένα μέτρησε αφού ο Σκοπιανός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με την γροθιά του παρόλο που δεν είχε τέτοια πρόθεση.
Πολλά φάουλ, χωρίς ευκαιρίες
Δύναμη, πολλά φάουλ και χωρίς ευκαιρίες το σκηνικό στο 2ο ημίχρονο τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού. Ο Άρης κράτησε χωρίς προβλήματα αμυντικά και προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να γίνει απειλητικός ενώ από πλευράς ΑΕΚ πέραν από δύο τεράστιες ευκαιρίες με Εγγλέζου και Χαραλάμπους που δεν μπόρεσαν από το ύψος της μικρής περιοχής να σκοράρουν και να χαρίσουν τους βαθμούς της ΑΕΚ.
ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Αλβάρεζ, Σκούρτης (65′ Πούλπο), Αουρέλιο, Μάρτινς, Παύλου (65΄ Φράγκος), Αντωνίου (85′  Βέλνα), Ευσταθίου, Ράντου, Ράσμους.
ΑΕΚ:  Μίνιο, Tρουγιόλς (60′ Xαραλάμπους), Μόισοφ, Καταλά (46′ Ακοράν), Λαρένα, Ορτίθ, Γκαρίδο, Λαμπάν (41′ Μπόλιεβιτς), Εγγλέζου, Τρισκόφσκι, Μαλόκου.
KITΡΙΝΕΣ: Ευσταθίου, Αουρέλιο, Παχίπης (6η)/ Εγγλέζου, Λαρένα

 

 

Iδιάκεθ: “Απίστευτο ότι μπήκαν μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις” 

“Φυσικά για εμάς είναι απογοητευτικό το σημερινό αποτέλεσμα, είναι ατυχής η μέρα, δεχθήκαμε γκολ σε άτυχη στιγμή, είχαμε και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Στο σημερινό παιχνίδι είναι απίστευτο ότι μπήκαν μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις, στο δεύτερο ημίχρονο, παίχτηκε μόνο λίγο ποδόσφαιρο. Σήμερα η ομάδα είχε κούραση. Κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν σε 8 μέρες τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια, έδωσαν ότι μπορούσαν. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά από αύριο σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά. Αποφασίζω κάθε φορά ποιοι 22 θα είναι αποστολή και έκρινα ότι σήμερα έτοιμοι ήταν αυτοί. Τα μεταγραφικά αφορούν μόνο τον τεχνικό διευθυντή”.

Δείτε όλα τα νέα της ΑΕΚ στο www.sigmalive.com

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »