Όμορφα της Πόλης

Ξύλινη πεζογέφυρα με χορηγία της EXONMOBIL στην περιοχή Αλυκής

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του κ. Λουκά Λουκά  και της κ. Λουΐζας Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της εταιρείας ExxonMobil Cyprus Ltd, στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση επιταγής ύψους €15.000 ως χορηγία που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ξύλινης πεζογέφυρας, η οποία θα συνδέει την οδό Χριστόφορου Σάββα με το Μονοπάτι της Φύσης στην Αλυκή Λάρνακας.

Η κατασκευή της πεζογέφυρας, η οποία θα προσφέρει πρόσβαση στους κατοίκους της περιοχής στο Μονοπάτι της Φύσης, συμπεριλαμβάνεται στα έργα αναβάθμισης της περιοχής περιμετρικά της Αλυκής που προωθούνται από τον Δήμο Λάρνακας, το Τμήμα Περιβάλλοντος του Κράτους και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία ExxonMobil Cyprus Ltd για την χορηγία η οποία θα συμβάλει στην ανάδειξη του σημαντικού υγροβιότοπου των Αλυκών.

Η χορηγία αυτή συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Υγροβιότοπων αφού στις 2 Φεβρουαρίου κάθε έτους γιορτάζεται η ημέρα αυτή. Είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις Αλυκές μας για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την ομορφιά και τη γαλήνη που προσφέρουν.

Σχετικά νέα

X
Translate »