Όμορφα της Πόλης

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πέτυχε ο Παναγιώτης το απόλυτο “20” στις Παγκύπριες Εξετάσεις

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Για το «μυστικό» της επιτυχίας που του εξασφάλισε μια θέση στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Παναγιώτης Δημητρίου, ένας από τους πρωτεύσαντες στις φετινές Παγκύπριες Εξετάσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες τα αποτελέσματα της κατανομής θέσεων στα ΑΑΕΙ της Κύπρου και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Δέκα άτομα κατάφεραν να εξασφαλίσουν το απόλυτο “20”, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης, ο οποίος περιέγραψε τη δική του εμπειρία στη δημοσιογράφο του Alpha Όλγα Κωνσταντίνου.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα τα πήγαινα καλά, αλλά δεν περίμενα με τίποτα αυτή τη θέση.»

 

 

Ο Παναγιώτης ακολούθησε ένα «υγιές», όπως το χαρακτήρισε, πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις, το οποίο περιλάμβανε τόσο τη μελέτη, όσο και τη ψυχαγωγία και τη γυμναστική.

Ο άριστος μαθητής ανέφερε πως η πανδημία δεν του προκάλεσε τόσο άγχος όσο οι φήμες που επικρατούσαν για τον επικείμενο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων των εξετάσεων.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου του, θα ήθελε να ειδικευτεί στην ανάλυση συστημάτων ή στην καταπολέμηση εγκλημάτων μέσω του διαδικτύου.

Τέλος, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε και στο θέμα του εμβολιασμού, δηλώνοντας πως αυτός είναι προς όφελος κάθε μαθητή.

 «Εγώ έχω σκοπό να εμβολιαστώ, όχι μόνο για τον στρατό, αλλά και για μια έξτρα ασπίδα προστασίας από τον ιό», είπε.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »