Άθληση

Το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» διοργανώνει το Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 τον 23ο Γύρο Λάρνακας-Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι στις 8 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο 23ος Γύρος Λάρνακας που διοργανώνει το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου».

 

Για το πιο πάνω λόγο θα αποκοπούν για την κυκλοφορία η Λεωφόρος Αθηνών, οι οδοί πέριξ του Μεσαιωνικού Κάστρου, Αγκύρας και Κενάν και οι πάροδοι που οδηγούν στις εν λόγω οδούς.

Η αποκοπή θα γίνει από τις 1.00 μέχρι τις 13.00 της ίδιας ημέρας και τονίζεται ότι η στάθμευση, τις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία, θα απαγορεύεται.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »