Μήνυμα Βοήθειας

O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μήνυμα Βοήθειας, ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται από μια ομάδα νέων για να θέσει παραδείγματα αισιοδοξίας ως απάντηση στην ανάγκη όλων για ποιότητα ζωής, κοινωνική συνοχή και πρόοδο απέναντι στην κρίση.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Με κίνητρο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους και την κοινή αγάπη για μάθηση για να προσφέρουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο σε συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους και εκπαιδευτικούς.

O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μήνυμα Βοήθειας ιδρύθηκε για να προσφέρει ενημέρωση, συμβουλές, βοήθεια και στήριξη κυρίως σε νεαρά άτομα που προέρχονται από οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Περιγραφή

  O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μήνυμα Βοήθειας, ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται από μια ομάδα νέων για να θέσει παραδείγματα αισιοδοξίας ως απάντηση στην ανάγκη όλων για ποιότητα ζωής, κοινωνική συνοχή και πρόοδο απέναντι στην κρίση.  Με κίνητρο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους και την κοινή αγάπη για μάθηση για να προσφέρουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο σε συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους και εκπαιδευτικούς.

  Γιατί ιδρύθηκε

  O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μήνυμα Βοήθειας ιδρύθηκε για να προσφέρει ενημέρωση, συμβουλές, βοήθεια και στήριξη κυρίως σε νεαρά άτομα που προέρχονται από οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.

  Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε καθοδήγηση και εκπαιδευτική βοήθεια σε παιδιά οικογενειών ληπτών βοηθήματος μέσω της παροχής βοηθητικών μαθημάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υποτροφιών (μερική ή πλήρης) σε Κυπριακά Πανεπιστήμια και Κολέγια.

  Αποστολή και Όραμα

  Αποστολή μας η διατήρηση του δικαίωματος όλων στην εκπαίδευση αλλά και η συμμετοχή όλων στα αγαθά του πολιτισμού και της γνώσης.

  Στόχος μας είναι η στήριξη των δικαιούχων οικογενειών των Κοινωνικών Παντοπωλείων και άλλων παρόμοιων φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών για ένα καλύτερο αύριο.

  ———————————————————————————————————————————–

  Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων ECDL και Photoshop για άνεργους.

  Δωρεάν βοηθητικά μαθήματα σε οικονομικά ευάλωτους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα όπως:

  1) Νέα Ελληνικά
  2) Μαθηματικά
  3) Αγγλικά
  4) Φυσική
  5) Βιολογία
  6) Χημεία

  Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τομείς όπως επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

  Δωρεάν συμβουλές σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού:

  1. κατανόηση αγοράς εργασίας
  2. αναγνώριση ικανοτήτων και δεξιοτήτων
  3. επιλογή σωστής επαγγελματικής κατεύθυνσης
  4. προοπτικές των επιλεγόμενων επαγγελμάτων και
  5. βοήθεια στην συμπλήρωση αιτήσεων για φοιτητική χορηγία και για ένταξη σε Πανεπιστήμια και Κολέγια.

  Υποτροφίες (μερικές και ολικές) από εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχουν για βάση την Κύπρο σε άτομα που είτε αδυνατούν να αποπερατώσουν ή να ξεκινήσουν τις σπουδές τους λόγο οικονομικών προβλημάτων

  Για να συμπληρώσετε την αίτηση πατήστε εδώ

  ———————————————————————————————————————————–

  Νικολέττα Χατζηϊωάννου – Πρόεδρος

  Η Νικολέττα Χατζηιωάννου έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία με Ανθρώπινο Δυναμικό στο πανεπιστήμιο του Bath και μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Nottingham με ειδίκευση στο Management Psychology. Τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε εθελοντικά σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας, η Ασπίδα του Αίαντα και το ΠΑΣΥΚΑΦ.
  Πιστεύει ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και με την ίδρυση του οργανισμού Μήνυμα Βοήθειας ευελπιστεί στην προβολή και ενίσχυση του εθελοντισμού και της θετικής  αλλαγής  που μπορεί να επιφέρει στις ζωές όλων μας.

  Μάρκος Οικονόμου –  Γραμματέας

  Ο Μάρκος Οικονόμου είναι πτυχιούχος νομικής του πανεπιστημίου Derby της Αγγλίας, με ειδίκευση στο International Banking and Finance. Είναι αδειούχος δικηγόρος που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Οργανισμό οικειοθελώς στην βάση του εθελοντισμού. Έχει συνεισφέρει στην έκδοση του Getting the Deal Through, E.E book: Insurance & Reinsurance αναφορικά με τα Κυπριακά δεδομένα. Πιστεύει πως μέσω της κοινωνικής προσφοράς θα μπορέσει να επιτευχθεί μια πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τη σύγχρονη Κυπριακή και Ευρωπαϊκή κοινότητα.

  Γεωργία Πήττα – Διευθύντρια 

  Η Γεωργία Πήττα είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πατρών, είναι επίσης κάτοχος Διπλώματος Λογιστικής και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια από διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού σχετικά με θέματα Foundation on Business Strategy, Youth Employment and Education Perspective. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε διάφορους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς όπως το “Act for a child foundation” και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας. Προσπαθεί να ασχολείται με τα ουσιώδη. Όραμα της ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας με εφόδια τους την Παιδεία, τη Μάθηση και τον έμφυτο Σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

X
Translate »