Breaking News

Εκπαίδευση

Έναρξη αποδοχής αιτήσεων από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Μήνυμα Βοήθειας”

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Μήνυμα Βοήθειας” για την σχολική χρονιά 2016-2017 ανακοινώνει την έναρξη αποδοχής αιτήσεων:

  • Από μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι προέρχονται από οικονομικά ευπαθείς οικογένειες των επαρχιών Λάρνακας, Λευκωσίας, Λεμεσού και Αμμοχώστου.
  • Από εκπαιδευτικούς δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για τους μαθητές του οργανισμού μας.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Μήνυμα Βοήθειας” για την σχολική χρονιά 2016-2017 παρακαλεί ιδιωτικά φροντιστήρια να συνδράμουν στις προσπάθειες του οργανισμού μας με την δωρεάν παραχώρηση χώρου διδασκαλίας και / ή με την προσφορά θέσεων στις τάξεις τους για τους οικονομικά ευπαθείς μαθητές του οργανισμού μας.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μήνυμα Βοήθειας, ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται από μια ομάδα νέων για να θέσει παραδείγματα αισιοδοξίας ως απάντηση στην ανάγκη όλων για ποιότητα ζωής, κοινωνική συνοχή και πρόοδο απέναντι στην κρίση. Με κίνητρο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους και την κοινή αγάπη για μάθηση για να προσφέρουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο σε συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους και εκπαιδευτικούς.

Στόχος είναι, η δυνατότητα παρακολούθησης από άνεργους μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστώ ECDL και Photoshop καθώς επίσης από μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν βοηθητικά μαθήματα σε θέματα όπως Νέα Ελληνικά, Μαθηματικά, Αγγλικά, Φυσική, Χημεία και Βιολογία στην επαρχία Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας, από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

 

Ο ΜΚΟ Μήνυμα Βοήθειας επίσης παρέχει:

  •  Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τομείς όπως επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.
  •  Δωρεάν συμβουλές σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, όπως:
  1. Κατανόηση αγοράς εργασίας
  2. Αναγνώριση ικανοτήτων και δεξιοτήτων
  3. Επιλογή σωστής επαγγελματικής κατεύθυνσης
  4. Προοπτικές των επιλεγόμενων επαγγελμάτων και
  5. Βοήθεια στην συμπλήρωση αιτήσεων για φοιτητική χορηγία και για ένταξη σε Πανεπιστήμια και Κολέγια.
  •  Υποτροφίες (μερικές και ολικές) από εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχουν για βάση την Κύπρο σε άτομα που είτε αδυνατούν να αποπερατώσουν ή να ξεκινήσουν τις σπουδές τους λόγο οικονομικών προβλημάτων.

Το Μήνυμα Βοήθειας λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το θεσμό της Εκπαίδευσης και έχει ήδη βοηθήσει ένα μεγάλο αριθμό μαθητών και φοιτητών.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα στοιχεία που αναφέρονται στο κάτω μέρος ή απλά επισκεπτείτε την ιστοσελίδα μας όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες καθώς και τα νέα μας.

Ταχ. Διεύθυνση: Avenue Apts., Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 37 6017, ΤΘ 40993, Λάρνακα

Τηλ.: 99124635

Fax: 24627099 

Ηλεκ. Διεύθυνση: info@minimavoithias.org

web: www.minimavoithias.org

Σχετικά νέα

X
Translate »