Εκπαίδευση

Πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι δραστηριοτήτων του οικολογικού νηπιαγωγείου “Τα Λολιτάκια” αφιερωμένο στη παγκόσμια μέρα του παιδιού και την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (video)

Της Νάσιας Γεωργίου 

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, το πανηγύρι δραστηριοτήτων του οικολογικού νηπιαγωγείου “Τα Λολιτάκια” .

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα του παιδιού και την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που γιορτάζεται την 1η και 5η Ιουνίου αντίστοιχα, το Οικολογικό Νηπιαγωγείο “Τα Λολιτάκια”, πραγματοποίησε ένα όμορφο πανηγύρι δραστηριοτήτων για το παιδί και το περιβάλλον. Στο πανηγύρι υπήρχαν διάφορες δραστηριότητες παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά που βοηθήσαν τα παιδιά να κατανοήσουν την αξία της φύσης και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά.

 

 

Τα παιδιά έπαιξαν με τα παιχνίδια του νηπιαγωγείου, με τραμπάλες, τσουλήθρες και ποδηλατάκια.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν με τη μελισσούλα-ρομποτούλα και το ποντικάκι-ρομποτάκι αλλά και το Botley the coding robot σε χάρτες οικολογικούς, μαγικούς που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν.

Το αστεροσκοπείο Λευκωσίας ήταν εκεί με την εκπαιδευτική δράση “κινητό πλανητάριο Starlab”. Μέσα στο θόλο μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον έναστρο ουρανό, τον Γαλαξία μας και να προσγειωθούνε στη Γη, το σπίτι μας, για να μάθουνε για το περιβάλλον και την οικολογία.

Δόθηκαν δωράκια σε όλα τα παιδιά.

Το φεστιβάλ τελέστηκε υπό την αιγίδα του τμήματος περιβάλλοντος με τις υπεργαγορές Μετρό να είναι ο χορηγός της εκδήλωσης.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η το ενημερωτικό Portal City of Larnaka.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »