Όμορφα της Πόλης

Ποιος θα στεφθεί Λεφτοκράτορας στη Λάρνακα;

Στον Λεφτοκράτορα, κάθε παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός επιχειρηματία και, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα από όλους.

Δεν πρόκειται όμως για ένα κλασικό παιχνίδι αγοραπωλησιών.

Με 6 διαφορετικούς χαρακτήρες, ο κάθε ένας με τις δυνάμεις του, το παιχνίδι υπόσχεται ότι δεν θα είναι δυο φορές το ίδιο. Και αν δεν είναι αρκετό όμως, οι κάρτες “Δρόμος” επιτρέπουν άπειρες στρατηγικές και τακτικές για ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.

Περιλαμβάνοντας 22 υπαρκτές επιχειρήσεις και τα 3 ιδιόκτητα γήπεδα της Λάρνακας, ο Λεφτοκράτορας “ζωντανεύει” την εμπειρία όπως κανένα άλλο παιχνίδι.

Κάθε μια από τις επιχειρήσεις μπορεί να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει νέες δυνάμεις. Οι καφετέριες ξεκινούν να κάνουν ντελίβερι, ενώ τα μπαράκια δημιουργούν ατμόσφαιρα! Έχουν, όμως, τα έξοδα και τους κινδύνους τους. Θα πληρώσω, σαν ιδιοκτήτης, τις κοινωνικές ασφαλίσεις; Ή θα..παίξω πελλόν και θα ευχηθώ να μην το πάρει χαμπάρι ο Ελεγκτής που καραδοκεί;

Δημιουργήθηκε από τους: Μιχάλη Νικολάου, Γιώργο Εγγλέζο Εκδίδεται από την Κυβοτό (λογοπαίγνιο από τις λέξεις κιβωτός και κύβος η κιβωτός που φαίνεται στο λογότυπό μας αλλά με σχήμα κύβου – ζαριού – …..σας σώζουμε από τον κατακλυσμό βαρεμάρας)

 

https://www.facebook.com/kyvotosgames/

https://www.facebook.com/leftokratoras/

 

Σχετικά νέα

X
Translate »