Άθληση

Ποδηλάτες από την Κυπριακή Ομάδα των Ειδικών Ολυμπιακών θα συμμετάσχουν στο Lefkara Eliminator 2019

Ο Δήμος Λευκάρων και το Ratio cycling club and Coffee διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο πρώτο Cross-country eliminator (XCE), την Κυριακή 7 Απριλίου, 8 π.μ. – 5 μ.μ..

 

 

Είναι μια νέα μορφή αγώνα ΜΤΒ όπου τέσσερις ποδηλάτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε κάθε γύρο, όπως στο Four-Cross. Οι δύο πιο γρήγοροι αναβάτες περνούν στον επόμενο γύρο ενώ οι δύο τελευταίοι αποκλείονται.

Την ημέρα του event θα μπορείτε να απολαύσετε Αγγειοπλαστική, Παραδοσιακή παρασκευή μακαρονιών, μουσική από τον Dj Μάρκο, μοναδική εμπειρία μελισσοκομίας και για τους μικρούς μας φίλους Face Painting

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή εδώ ➡️bit.ly/lefkeliminator19

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτέςσ τo Lefkara Eliminator 2019 θα συμμετάσχουν ποδηλάτες από την Κυπριακή Ομάδα των Ειδικών Ολυμπιακών.

Όπως αναφέρουν “Πρόσφατα οι αθλητές μας συμμετείχαν στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2019 στο Abu Dhabi. Στους εν λόγω αγώνες έχουν λάβει μέρος πέραν των 7000 αθλητών από 190 χώρες, ανάμεσα και η Κύπρος η οποία έχει εκπροσωπηθεί από 35 αθλητές μαζεύοντας 17 χρυσά, 19 αργυρά & 10 χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα στους αγώνες ποδηλασίας οι αθλητές μας έχουν κερδίσει 2 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο. Όλη η Κύπρος είναι περήφανη, όχι μόνο με τις επιδόσεις τους, αλλά κυρίως με τη συμμετοχή τους σε αυτή την τόσο μεγάλη διοργάνωση των Παγκοσμίων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων. Μια τόσο μικρή χώρα αλλά με τόσο μεγάλους αθλητές, οι οποίοι καθημερινά μας διδάσκουν πολλά με τη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητάς τους.”

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »