Όμορφα της Πόλης

Πλημμύρισε από βιβλία η βάρκα στη Βορόκληνη

Εντυπωσιάζει η «Ανοιχτή Δανειστική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης» με τη βιβλιοθήκη – βάρκα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μία έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα είχε το Κοινοτικό Συμβουλιο και η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας. Ποια ιδέα; Μα να μετατρέψουν μια βάρκα σε βιβλιοθήκη!

Στην περίοδο που διανύουμε, όπου το άγχος και οι σκέψεις μπορούν εύκολα να μας καταβάλουν, τα βιβλία γίνονται ακόμη πιο πολύτιμα, αφού μας χαρίζουν έναν εύκολο τρόπο «απόδρασης», έτσι οι προαναφερθείσες Αρμόδιες Αρχές, πήραν την πρωτοβουλία δημιουργίας ανοιχτής δανειστικής βιβλιοθήκης στην ειδυλλιακή παραλία των Γιαννάδων!

Οι βιβλιόφιλοι δεν χρειάζεται να πάρουν βιβλίο μαζί τους, αφού πριν τη βουτιά τους, έχουν την ευκαιρία να δανειστούν από τη βιβλιοθήκη-βάρκα μια μεγάλη συλλογή από αξιόλογα κυρίως λογοτεχνικά μεταφρασμένα στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα.

Παρόλα αυτά, οι αναγνώστες μπορούν να τοποθετούν στα ράφια και δικά τους βιβλία που δεν χρειάζονται πια και να τα αντικαταστήσουν με άλλα εντελώς δωρεάν. Με μια απλή κίνηση, μπορούμε όλοι να ανταλλάξουμε γρήγορα ιστορίες, ιδέες και πληροφορίες!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

No photo description available.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »