Αθλητικά Νέα

Ο Παύλος Σταματάκης αναδείχθηκε ο καλύτερος υδατοσφαιριστής στην κατηγορία παίδων

Η ανάδειξη του Παύλου Σταματάκη ως πρώτου καλύτερου υδατοσφαιριστή στη κατηγορία των παίδων , αποτελεί ένα πολύ μεγάλο γεγονός που αποδεικνύει και την πρόοδο που έχει κάνει ο Ναυτικός όμιλος Λάρνακας . Είναι η δεύτερη και συνεχόμενη φορά που μετά από ψηφοφορία των προπονητών της Ομοσπονδίας κολύμβησης ανακηρύσσεται ο καλύτερος υδατοσφαιριστής από την Λάρνακας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι και παλαιότερα ακόμη τρεις υδατοσφαιριστές από τον όμιλο της πόλης μας ανακηρύχτηκαν κορυφαίοι πολίστες  ( Σ. Νικολάου, Α. Προδρόμου , Γ. Παπαγεωργίου).

Λίγα λόγια για τον Παύλο Σταματάκη

Ο Παύλος Σταματάκης είναι ένας μικρός ταλαντούχος υδατοσφαιριστής με ήθος και εντιμότητα, εξαιρετικού χαρακτήρα, συνεπέστατος στις προπονήσεις τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε εθνικό επίπεδο. Είναι πολύ καλός με τους φίλους και πολύ «σκληρός» με τους αντιπάλους. Ένας «μικρός γίγαντας» . Δεν φοβάται τίποτα και δεν διστάζει να υπερασπιστεί τους φίλους του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Παύλος άρχισε μαθήματα κολύμβησης με τα χρώματα του ΝΟ Λάρνακας και μετά 3 χρονιά αποφάσισε να δοκιμάσει και στα τμήματα πόλο .Από την πρώτη μέρα τον κέρδισε η υδατοσφαίριση και έτσι άρχισε εντατικές προπονήσεις στα τμήματα τα αυτά.

Μετά από τρία χρόνια δουλειάς στις αγωνιστικές πισίνες ο Παύλος πανηγυρίζει τον πρώτο κύπελλο στην κατηγορία των μίνι παίδων και τον αμέσως επόμενο χρόνο κερδίζει το πρώτο του πρωτάθλημα και ταυτόχρονα το βραβείο καλύτερου υδατοσφαιριστή. Φέτος ο ομάδα του βρίσκετε στην πρώτη θέση αήττητη και είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τον τίτλο.

Ο νεαρός πολίστας μας είπε για την διάκριση που κέρδισε ¨ νιώθω πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου που ήταν μέσα στην ομάδα της ΝΟ Λάρνακας που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο¨. Ο επόμενος μου στόχος είναι να γίνω μόνιμο μέλος της Εθνικής Κύπρου και να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα στους Άνδρες.

Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τον Τάσο Τσικάρι που ήταν ο πρώτος μου προπονητής που με παράλαβε μικρούλι και με έμαθε να παίζω τεχνικό έξυπνο και δυνατό Πόλο αλλά και Γιάννη Ιωάννου για τις ευκαιρίες που μου έδωσε και τις οποίες αξιοποίησα.

Επιπρόσθετα ευχαριστώ τους παράγοντες του ομίλου μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας , τους φιλάθλους και ειδικά στην οικογένεια μου που με στήριξε στις καλές και στις άσχημες μου στιγμές.

Η βράβευση του Υδατοσφαιριστή μας θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ετήσιας τελετής βράβευσης των καλυτέρων αθλητών και ομάδων της Ομοσπονδίας στις 7 Μαρτίου 2019 στις 19,30 . Επίσης θα βραβευτεί και από τον όμιλο μας στις 27/2/2019 στις 19,30

Συγχαρητήρια και στους προπονητές του ομίλου Α.. Τσικάρι, Γ. Ιωάννου, Μ. Λουκά για την βοήθεια που προσφέρουν στα παιδιά του ομίλου.

Σχετικά νέα

X
Translate »