Πολιτιστικά

“Ο Κόκκινος Πηλός” από τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Μία πολύ ιδιαίτερη και μοναδική σειρά εκδηλώσεων ετοιμάζει ακόμα μια φορά ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, με σκοπό την προώθηση των παραδοσιακών τεχνών, της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προιόντων με τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ»!

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας «Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. προγραμματίζεται η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Κόκκινος Πηλός, ένα απο τα χαρακτηριστικότερα είδη της κυπριακής τέχνης» και προσκαλεί όλους σας να επισκεφθείτε τον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παραδοσιακά και ολόφρεσκα τοπικά προιόντα και εδέσματα και να δείτε από κοντά τα μυστικά της τέχνης του κόκκινου πηλού. Οι πιστές μαστόρισσες από τον Κόρνο, που εδώ και χρόνια τιμούν την παραδοσιακή αυτή τέχνη θα βρίσκονται εκεί, κατασκευάζοντας πήλινα αγγεία και δίνοντας μας την ευκαιρία να διεισδύσουμε βαθιά στην ιστορία της τέχνης.»

Η σειρά εκδηλώσεων θα συνεχιστεί και κάθε επόμενη Κυριακή απο τις τις 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. στον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου 2021, με χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια του Σχεδίου Επιχορήγησης Εκδηλώσεων που αφορούν σε Οινογαστρονομιά και Τοπικά Προιόντα που διοργανώνονται στην Κύπρο μέσω του Πργράμματος Ενίσχυσης Ήσσονος Σημασίας (de minimis).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε με το 99 151358.

Σχετικά νέα

X
Translate »