Νέα Σαλαμίνα

Ο Δρ. Διόφαντος Χρυσοστόμου για το θέμα Καμαρά (ηχητικό)

Μοχάμεντ Όπονγκ Καμαρά. Ένας πρώην ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, από την οποία έφυγε και ξενιτεύτηκε προτού καν ενηλικιωθεί και ζει στην Κύπρο εδώ και 20 χρόνια (σήμερα είναι 41 ετών). Έχασε και τους δύο γονείς του κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου όταν ήταν 12 ετών.

Ως ποδοσφαιριστής, είχε στοιχεία που ταιριάζουν σε υψηλό επίπεδο, έπαιξε και στην Εθνική της χώρας του, αλλά σε σχετικά νεαρή ηλικία είχε τραυματιστεί σοβαρά και δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Έτσι τερματίστηκε πρόωρα η καριέρα του και από τότε που «κρέμασε» τα παπούτσια κάνει διάφορες δουλειές ώστε να συντηρήσει την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει στον ΠΟΛΙΤΗ  ο Δρ. Διόφαντος Χρυσοστόμου, ο Καμαρά παντρεύτηκε στην Κύπρο και έχει τρία παιδιά ηλικίας δεκατεσσάρων, ένδεκα και πέντε χρόνων. Τα οποία φοιτούν σε δημόσια σχολεία και κυρία γλώσσα τους είναι τα ελληνικά. Οπόταν, σε όποια χώρα και αναγκαστεί να μεταναστεύσει, θα είναι εντελώς καινούργια για τα παιδιά του τα οποία θα δυσκολευτούν αφάνταστα να προσαρμοστούν λόγω ηλικίας.

Πρόκειται για τρία κορίτσια οι οποίες μάλιστα έχουν ελληνικά ονόματα.

Ακούστε την παρέμβαση του Δρ Διόφαντου στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Ηλιάδη ”Πρωινή επιθεώρηση”

 

Σχετικά νέα

X
Translate »