Οικονομία

Κρουαζιερόπλοιο νέας γενιάς στο λιμάνι Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΣ)

Πηγή: ant1.com.cy

Αύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα επισκεφθεί επίσημα το λιμάνι της Λάρνακας

Κρουαζιερόπλοιο νέας γενιάς έκανε την εμφάνιση του στο Λιμάνι της Λάρνακας την περασμένη Δευτέρα  (09/05). Σκοπός της παρουσίας του εκεί ήταν να διαπιστωθεί κατά ποσό το λιμάνι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τέτοιου είδους πλοία χωρίς προβλήματα, κάτι που όπως διαφάνηκε εκ των υστερών είναι εφικτό.

«Διαφάνηκε στην πράξη πως το λιμάνι της Λάρνακας φιλοξενεί άνετα και χωρίς προβλήματα κρουαζιερόπλοια νέας γενιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο κ. Βύρας εξήγησε ότι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που θα επισκεφθεί επίσημα το λιμάνι της Λάρνακας θα έρθει την Παρασκευή (13/05) το μεσημέρι.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον προγραμματισμό με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ αναφέρθηκε και στις συμφωνίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για φιλοξενία κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι.

«Ήδη προγραμματιζόμαστε με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, θα υποδεχόμαστε τα κρουαζιερόπλοια με παραδοσιακούς χορούς, προϊόντα και ενημέρωση για του χώρους που μπορούν να επισκεφθούν οι τουρίστες», είπε ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Τα κρουαζιερόπλοια θα έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο λιμάνι για αρκετή ώρα και οι τουρίστες θα μπορούν να επισκεφθούν το νησί, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα πλοία θα διανυκτερεύουν στο λιμάνι.

«Είναι σημαντικές επισκέψεις, ελπίζουμε σε περισσότερες από του χρόνου», είπε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι το τέλος της σεζόν προγραμματίστηκαν 25 επισκέψεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Λάρνακας.

 

Φωτογραφίες από τη «δοκιμαστική εμφάνιση» του κρουαζιερόπλοιου τη Δευτέρα (10/05):

Σχετικά νέα

X
Translate »