Αθλητικά Νέα

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε το νέο μεγάλο της χορηγό! (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης στην οποία παρουσίασε τη συμφωνία χορηγίας με τη στοιχηματική εταιρεία FONBET για την επόμενη διετία (2022-2024).

Στο πάνελ… η Marketing Manager της Fonbet Xρύσω Ρέππα, το μέλος του Δ.Σ της εταιρείας Ανόρθωσης Ανδρέας Ανδρέου, ο Πέτρος Κυριάκου Marketing Manager της “Κυρίας” και ο Ε.Τ Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης καλωσόρισε τη FONBET στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης.

-Χρύσω Ρέππα

-“Eδώ και 5 χρόνια στην Κύπρο η FONBET είναι πολύ ενεργή στης αθλητικές χορηγίες. Συνεχίζουμε δυναμικά. Οι χορηγίες είναι σημαντικό κομμάτι στον αθλητισμό. Η Ανόρθωση έχει 31 τίτλους και τους πιο πιστούς οπαδούς. Η Ανόρθωση είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Πάω πίσω στο 2008 και στο παιχνίδι με τη Βέρντερ, να θυμίσω τη συγκινητική στιγμή που σηκώστηκαν πλακάτ για την Αμμόχωστο και έκανε όλη την Ευρώπη να μιλά. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Ανόρθωσης. Η συνεργασία είναι για 2+1 χρόνια” ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Ρέππα.

Ανδρέας Ανδρέου

Ομιλία κ. Ανδρέα Ανδρέου Μέλος Δ.Σ. Ανόρθωσης
Αγαπητοί προσκεκλημένοι
Αγαπητοί δημοσιογράφοι
Φίλες και φίλοι της Ανόρθωσης

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματικής δραστηριότητας στην Ευρώπη και τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, την εταιρεία που είναι καινοτόμος στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων και έχει καθιερωθεί ως φορέας υψηλής τεχνολογίας σε μια ανταγωνιστική αγορά, την εταιρεία FONBET.
Η δυναμική που αναπτύσσει η εταιρεία FONBET τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι της και το πλάνο τους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τα οποία μας οδήγησαν στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας .
Ταυτόχρονα οι επενδύσεις της FONBET στον τομέα του ποδοσφαίρου και ευρύτερα του αθλητισμού είναι συνεχής και αδιάληπτες, όπως επίσης και ένα σημαντικό για τις μέρες μας σημείο αναφοράς, η εταιρική και κοινωνική ευθύνη.
Οι φίλοι και οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στις διαδικτυακές πλατφόρμες της εταιρεία FONBET
Ποδόσφαιρο χωρίς χορηγούς δεν γίνεται, όπως επίσης και πρωταθλητισμός χωρίς στρατηγικούς συνεργάτες είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Από σήμερα η FONBET για μας δεν είναι ένας απλός χορηγός αλλά ο στρατηγικός μας συνεργάτης
Για άλλη μια φορά καλωσορίζουμε την εταιρεία FONBET στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Ομιλία κ. Πέτρου Κυριάκου Marketing Manager Ανόρθωσης
Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου στην εκδήλωση – παρουσίαση του νέου μεγάλου μας χορηγού για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2022 – 2023 και 2023 – 2024.
Μέσα από αυτή την συνεργασία, φιλοδοξούμε ότι και οι 2 πλευρές θα έχουν πολλαπλά οφέλη. Τα οφέλη που θα προκύψουν για την Ανόρθωση θα αγγίζουν το αγωνιστικό, τις υποδομές, αλλά και τα οφέλη και υπηρεσίες προς τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας μας.
Ορισμένα από τα σημεία της συμφωνίας για προβολή της εταιρείας FONBET είναι τα ακόλουθα:
1. Κύριος χορηγός στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας προσαρμοσμένη στα χρώματα της ομάδας
2. Ενισχυμένη προβολή σε σταθερές και ηλεκτρονικές πινακίδες εντός και εκτός του γηπέδου μας
3. Έντονη παρουσία στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
4. Διαγωνισμούς και εταιρική ευθύνη καθώς και πολλά άλλα.
Πέραν όλων αυτών είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μετονομασία της VIP Ανατολικής Κερκίδας σε FONBET VIP STAND. Μια συμφωνία η οποία περιλαμβάνει πέραν της ονομασίας της κερκίδας έργα αναβάθμισης και συντήρησης, έτσι ώστε να παρέχει νέες ανέσεις και υπηρεσίες για μικρά events τα οποία θα διεξάγονται κατά την διάρκεια των αγώνων και όχι μόνο.
Φιλοδοξούμε και είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος της ομάδας θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει την FONBET όπως η FONBET πράττει για την Ανόρθωση.

Πέτρος Κυριάκου

“Φιλοδοξούμε ότι θα έχουν πολλαπλά οφέλη και οι δύο πλευρές.

-Κύριος χορηγός στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας

-Ενισχυμένη προβολή

-Έντονη παρουσία στα σόσιαλ μίντια της ομάδας

-Σε VIP FONBET STAND θα μετονομαστεί το VIP κομμάτι της ανατολικής εξέδρας”

Πηγή: kerkida

 

Σχετικά νέα

X
Translate »