Uncategorized

Γραπτή ανακοίνωση κ. Θεολόγου Μανώλη

Ανακοίνωση Επαρχιακού Γραμματέα ΔΗΣΥ Λάρνακας

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τις υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές, η επαρχιακή γραμματεία του κόμματος ενημερώνει ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση σε σχέση με τις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Ως εκ τουτου, τίποτα δεν ισχύει απ´ όσα δημοσιεύονται και θα ήταν ορθό πριν δημοσιεύονται τέτοια άρθρα να γίνεται μια επικοινωνία με τους φορείς του κόμματος μας.

Γι’ αυτό υπάρχουν ιεραρχικές δομές στους πολιτικούς χώρους τις οποίες εμείς σεβόμαστε. Άρθρα τα οποία μόνο στόχο έχουν την δημιουργία εντυπώσεων καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Ως επαρχιακή επιτροπή είμαστε στη διάθεση των τοπικών μέσων και των δημοσιογράφων, των οποίων σεβόμαστε απόλυτα τη δουλειά τους για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις και ερωτήσεις.

Είναι σεβαστό το ενδιαφέρον, όμως δεν είναι δεοντολογικά ορθό να γράφονται ονόματα εν άγνοια μας.

Όσον αφορά την ανακοίνωση που φέρει τις ταμπέλες όπως «φόβος και ανασφάλεια» στο να αντιμετωπίσει εκλογικά τον οποιονδήποτε, δεν πρόκειται να εισέλθουμε σε τέτοιου επιπέδου συγκρίσεις. Ο καθένας που υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση κρίνεται από τον κόσμο και μόνο απ´ αυτόν. Ως Δημοτική ομάδα έχουμε αποδείξει τα τελευταία 7 χρόνια ότι έγνοια μας ήταν η πρόοδος της πόλης μας , στηρίζοντας παράλληλα το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Επίσης, απλά να υπενθυμίσουμε ότι στα 7 αυτά χρόνια ήταν η δική μας κυβέρνηση που συνεργάστηκε με το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό με τη δική μας εποικοδομητική συμμετοχή.

Το να υπηρετούμε την πατριδα και την τοπική κοινωνία είναι η πρώτιστη μας έγνοια και ευθύνη.

Επαρχιακός Γραμματέας
ΔΗΣΥ Λάρνακας