ΑΕΚ

Φράγκος μετά την Παρτιζάν: “Σημαίνει πάρα πολλά, η ΑΕΚ καθιερώνεται/Θέλουμε Γιουρόπα Λιγκ”

Πηγή: kerkida.net

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο Ιωσήφ Φράγκος παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή της ΑΕΚ στο Βελιγράδι. 

Ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Λάρνακας μίλησε από το αεροδρόμιο για την μεγάλη προκριση της ομάδας του.

Διαβάστε όσα είπε και δείτε το βίντεο του ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ πιο κάτω: 

“Eίναι τεράστια η συγκίνηση μας, οι κόποι, η προσπάθεια μας ανταμείβεται. Αυτή η ομάδα άξιζε μία μεγάλη επιτυχία. Με μεγάλη δυσκολία βρίσκω λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω”

“Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας. Τους αξίζει με τα 1000 να χαρούν αυτή την τεράστια επιτυχία”

“Η εμφάνιση μέσα στο Βελιγράδι, σημαίνει πάρα πάρα πολλά. Η ΑΕΚ καθιερώνεται πλέον με Ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Το πιστεύαμε πολύ, από πολύ παλιά και από την προετοιμασία, ότι η βαλίτσα φέτος θα πάει μακριά”

Για το Sold Out στην ΑΡΕΝΑ: “Απαιτείται συνέχεια, είμαι πολύ χαρούμενος. Οι κόποι πολλών ετών έχουν αποτέλεσμα. Το να βλέπεις την ΑΡΕΝΑ γεμάτη είναι κάτι το μοναδικό και είμαι σίγουρος ότι πλέον θα καθιερώσουμε το SOLD OUT και στις Ευρωπαϊκές πορείες”

“Θέλουμε Γιουρόπα Λιγκ και θα το παλέψουμε με τα χίλια. Είμαι βέβαιος”

Για τον κόσμο: “Λυπάμαι γι’ αυτούς που δεν ήταν εδώ. Χαίρομαι γι’ αυτούς που έζησαν αυτή την μοναδική στιγμής. Ήταν ένα τριήμερο απίστευτο”

Για την ΑΡΕΝΑ που θα παίξει ομίλους: “Αντιλαμβάνεστε τι συναισθήματα νιώθουμε όταν θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο ομίλους. Ένα γήπεδο που φτιάχτηκε με κόπο, κυρίως από τον Πρόεδρο. Θα δούμε την ομάδα μας να παίζει ομίλους στην ΑΡΕΝΑ. Είναι ένα επίτευγμα τεραστίων διαστάσεων”

Για τις Κυπριακές ομάδες που είναι ομίλους: “Θα έκλεινα με αυτό. Όλοι πρέπει να ευλογούμε τα γένια μας, τεράστιο επίτευγμα. Αν δεν κάνω λάθος η Ελλάδα έχει ένα εκπρόσωπο σε ομίλους, η Κύπρος σίγουρα με τρεις και ενδεχομένως με τέσσερις. Συγχαρητήρια στις άλλες ομάδες και είναι όντως ένα τεράστιο επίτευγμα”

Σχετικά νέα

X
Translate »