Πολιτιστικά

Φέστιβαλ CARE Λάρνακα – Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το CARE Festival (Cyprus Arts and Education) είναι ένας νέος θεσμός που εισάγει η Λάρνακα 2030, Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, με στόχο να κάνει τη Λάρνακα ένα σημείο συνάντησης, διαλόγου, και ανταλλαγής ανάμεσα στους καλλιτέχνες που ασχολούνται με την τέχνη για παιδιά και νέους και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 6-8 Οκτωβρίου 2023, και θα φιλοξενήσει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που απευθύνονται σε σχολεία, καθώς και παραστάσεις βαλίτσα, αφηγήσεις παραμυθιών, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια, και συζητήσεις που αφορούν όλες τις μορφές τέχνης για παιδιά και νέους.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα λειτουργήσει επίσης το CARE Fair, όπου καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δραστηριότητα τους και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο συνεργατών με ανθρώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το CARE Festival απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε επαγγελματίες καλλιτέχνες και επαγγελματικές ομάδες της Λάρνακας που ασχολούνται με την τέχνη για παιδιά και νέους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μέχρι και την Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023 μέσω της ακόλουθης φόρμας: https://forms.gle/MsWqiq4de7Rj8oz78

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανοιχτή πρόσκληση και τους όρους συμμετοχής, ανατρέξτε εδώ

Για απορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο carefestival.larnaka@gmail.com

Σχετικά νέα

X
Translate »