Πολιτιστικά

Έρχεται το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας

Ποιητές και ποιήτριες και μουσικοί και καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα συμμετάσχουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας που αρχίζει στις 18 και ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου.

Σε ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΓΤΠ αναφέρεται ότι «η Λάρνακα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ένα από τα πιο αναμενόμενα πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς, το 3ο Διεθνές  Φεστιβάλ Ποίησης 2024. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού και τη δομή Πολιτισμού Culture & Art EleTrion, τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο και στηρίζεται από τον Δήμο Λάρνακας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».

Το Φεστιβάλ «που θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 21 Απριλίου, υπόσχεται να φέρει κοντά ποιητές και ποιήτριες καθώς και μουσικούς και καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, δημιουργώντας μια γέφυρα ανάμεσα στην παραδοσιακή και σύγχρονη ποιητική έκφραση».

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα έχουν ελεύθερη είσοδο και θα φιλοξενούνται στο Δημοτικό Θέατρο «Γ. Λυκούργος», στη Λάρνακα

Σχετικά νέα

X
Translate »