Παιδί και Οικογένεια

Ένα όμορφο εργαστήριο αύριο στην Λάρνακα για όλη την οικογένεια: Η Πολύχρωμη Δαντέλα Της Χαράς

Εξαιρετικά πολύτιμο εργαστήριο για όλη την οικογένεια!

 

Ένα ακόμη οικογενειακό ταξίδι εξέλιξης έχουμε δημιουργήσει για εσάς, όπου παρέα με την κυρία Δαντέλα, την παράδοση και ένα μοναδικό ουράνιο τόξο θα σας χαρίσουμε μια αξέχαστη οικογενειακή εμπειρία, που θα ενδυναμώσει την δική σας μοναδική οικογένεια και θα σας βοηθήσει να φέρετε στην καθημερινότητα σας ακόμη περισσότερη σιγουριά, σταθερότητα και χαρά.

Ένα μοναδικό, δημιουργικό και παιχνιδιάρικο εργαστήριο, βασισμένο σε εξελιγμένες τεχνικές και καινοτόμο μεθοδολογία, το οποίo θα ενισχύσει την κουλτούρα της οικογένειας σας, την μοναδικότητα των μελών, τους οικογενειακούς δεσμούς και την μεταξύ σας επικοινωνία, ενώ θα σας βοηθήσει να μάθετε πως να αποβάλλετε το καθημερινό στρες και να δημιουργήσετε ένα πιο χαρούμενο και υγιές μοντέλο ζωής, που θα σας οδηγήσει ενωμένους πιο κοντά στα όνειρα σας.

Εξάλλου «Θυμήσου ότι τα παιδιά, οι γάμοι και τα λουλούδια αντανακλούν το είδος της φροντίδας που παίρνουν.» H. Jackson Brown.

Γι’ αυτό σας περιμένουμε !

Εργαστήριο βασισμένο στη ολοκληρωμένη μεθοδολογία, την αποτελεσματικότητα και δεκαπεντάχρονη εμπειρία της Έλενας Χατζηγεωργίου, ιδρύτρια του Pure Colour & Mind Coaching και συνδεδεμένο με το καινοτόμο βιβλίο που έχει συγγράψει «Χρώματα και Δαντελωτά Μαντάλα»

Εμπλουτισμένο από τη δημιουργική προσέγγιση της Ειρήνη Κλοκκαρή, δημιουργός του Klokkari Design studio.

Επένδυση €7 (κάθε άτομο) 3ο άτομο €5

Ώρα: 10:00-12:00

Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας Faneromenis 67, 6025 Λάρνακα

Πληροφορίες και κρατήσεις
Έλενα 99616773, Ειρήνη 99 963938.

Σχετικά νέα

X
Translate »