Breaking News

Αλέξανδρος Λοϊζίδης

Το μαύρο χάλι στο μονοπάτι της φύσης της Αλυκής

Του Αλέξανδρου Λοϊζίδη

Προς Τμήμα Δασών, Δήμο Λάρνακας και Δημότες της όμορφης μας πόλης, της Λάρνακας.

Το μονοπάτι της φύσης στον σημαντικότερο υγροβιότοπο του τόπου μας, μόνο λίγα μέτρα από τα σπίτια μας αποτελεί πλέον πόλο έλξης αλλά και καθημερινού περιπάτου, περπατήματος, χαλάρωσης αλλά και γυμναστικής για χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά και ξένους επισκέπτες σε καθημερινή πλέον βάση.

Tην είδηση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο όλοι οι πιο πάνω να υποφέρουν την κατάντια της παραμέλησης με τρύπες και λακκούβες που έχουν βάθος πέραν των 30 εκατοστών σε σημείο μαλιστα που αντί όλα τα πιο πάνω να προσφέρεται μεταξύ σοβαρού και αστείου για X-Treme Sports.

Αφού το τμήμα δασών αδυνατεί πλέον ίσως και λόγω έλλειψης προσωπικού να καθαρίζει συχνότερα το μονοπάτι της φύσης που τα χόρτα σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και τα δυο μέτρα, να συντηρεί της ξύλινες γέφυρες, παρατηρητήρια που έχουν τα χάλια τους, η να φτιάξει μόνιμα (ισως με τσιμέντο) τα κομμάτια που καθε χρονο διαβρώνονται (ολα και ολα 3 κατηφορα των 5 μέτρων το καθένα) θέτοντας σε κίνδυνο τους Δημότες που αναγκάζονται να κάνουν καθημερινά παράπονα για να γίνει τμηματικά και με ρυθμό χελώνας κάτι απο ολα τα πιο πάνω υπάρχει λύση.

Ας παραδόσει τη συντήρηση στο Δήμο Λάρνακας που θα μπορεί πιο συχνά αλλα και πιο σωστά και γρήγορα να επεμβαίνει μέσα στα πλαίσια της σωστής πάντα διαχείρισης του Βιότοπου που αποτελεί μοναδικό σημείο θαυμασμού πολύ πιο μακριά ακόμη και απο ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι φωτογραφίες ειναι χθεσινές (Δευτέρα 20/02/2017).

Image may contain: plant, sky, shoes, outdoor and nature

Image may contain: plant, outdoor, nature and waterImage may contain: plant, sky, tree, outdoor and nature

Image may contain: plant, outdoor, nature and waterImage may contain: plant, sky, tree, grass, outdoor and natureImage may contain: plant, outdoor, nature and water

Image may contain: outdoor and nature

Σχετικά νέα

X
Translate »