Μάρκετινγκ - Διαφήμιση

Τα 2 φλαμίνγκο στις Φοινικούδες που σε προκαλούν να ποζάρεις μαζί τους

Γράφει το City of Larnaka

Για όσους σας έχει παραπλανήσει ο τίτλος του θέματος προφανώς και δεν μιλάμε για αληθινά φλαμίνγκο, αφού οι ρόζ επισκέπτες της πόλης μας αυτή την περίοδο πετούν σε άλλες πολιτείες, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να τους ξεχνάμε σαν πόλη αφού είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με αυτά.

Στα πλαίσια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας που φέρει την ονομασία “They Always Come Back” τοποθετήθηκε ένας δημιουργικό το οποίο απεικονίζει 2 φλαμίγκο σε summer mood να απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το ποτό τους. Οι περαστικοί έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα πρόσωπα τους και βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες κάτι που βρίσκει πολλούς fans απ’ ότι παρατηρήσαμε.

Πρόκειται για  μια έξυπνη κίνηση από την ΕΤΑΠ αφού μέσω των φωτογραφιών που βγάζουν οι τουρίστες και φυσικά το ανέβασμα τους στα κοινωνικά δίκτυα, στέλνει το μήνυμα σε διάφορες χώρες και χωρίς κανένα κόστος.

Η καμπάνια “They Always Come Back” στηρίχθηκε στο γεγονός ότι η Λάρνακα κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο επαναλαμβανόμενων τουριστών από όλες τις παραλιακές πόλεις σε ποσοστό που ανέρχεται στο 60%, η πρωτιά αυτή εξυπονοείται μέσω της καμπάνιας με ευφάνταστο τρόπο, με κυρίως σύμβολο τα φλαμίνγκο, τα οποία πάντα επιστρέφουν στη Λάρνακα, το ίδιο και οι ταξιδιώτες, “They Always Come Back”.

IMG_5912 (Small)

IMG_5913 (Small)

Σχετικά νέα

X
Translate »