Breaking News

Viral

Ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να απογειώσει την προσφορά των υπεραγορών Αλφαμέγα

Είναι από τις περιπτώσεις που κατανοείς ότι η εποχή που ζούμε μπορεί να σου φέρει απρόσμενα δώρα όσο αναφορά τον τομέα του Μάρκετινγκ. Μια τέτοια περίπτωση συνεβηκε σήμερα σε ανάρτηση των υπεραγορών Αλφαμέγα όπου ανέρτησαν μια προσφορά «μπιφτέκι γαλοπούλας» με την αντίστοιχη μετάφραση στα αγγλικά «It’s time for a Classic Turkey Burger».

Ως γνωστό Cyprus και Turkey είναι δύο άσπονδοι φίλοι, με χρήστη του facebook να εκλαμβάνει το Turkey Burger ως τούρκικο μπιφτέκι και να ψέλνει τα εξ αμάξης προς την αλυσίδα υπεραγορών κάνοντας λόγο για ξεπούλημα πατρίδων, πλουτισμό αλλόθρησκων και πουλημένων αντίχριστων.Το περιστατικό ωστόσο είχε και συνέχεια. Μετά τη διευκρίνιση από μέρους των υπεραγορών ότι turkey στα αγγλικά σημαίνει γαλοπούλα, o χρήστης ζήτησε όπως γίνει διόρθωση στο διαφημιστικό των υπεραγορών.

Το τι ακολούθησε από πλευράς σχολίων άλλων χρηστών του facebook ήταν αναμενόμενο με το τμήμα Μάρκετινγκ των υπεραγορών, να παίρνει ένα δώρο με την απήχηση της ανάρτησης, αφού πολλές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν με το θέμα και η ανάρτηση από μόνη της έγινε viral.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »