Επιχειρήσεις

Παραδόθηκε επίσημα στο Δήμο Λάρνακας, ο τοπιοτεχνημένος Κυκλικός Κόμβος Καμάρων (παρά το K Cineplex).

Παραδόθηκε επίσημα σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στις 12.00 μ. στο Δήμο Λάρνακας, ο τοπιοτεχνημένος Κυκλικός Κόμβος Καμάρων (παρά το K Cineplex).

Η τοπιοτέχνηση και φιλοτέχνηση γλυπτών του εν λόγω Κυκλικού Κόμβου είναι χορηγία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Την παράδοση του Κυκλικού Κόμβου έκανε η κ.Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, η οποία εξέφρασε ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του έργου, τονίζοντας την πρωταρχική θέση την οποία κατέχει ο Πολιτισμός στη στρατηγική Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Τον Κυκλικό Κόμβο διακοσμούν τρία μπρούτζινα γλυπτά με τη μορφή φλαμίνγκο, ένα από τα σύμβολα της Λάρνακας, τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί από τον Κύπριο γλύπτη Φίλιππο Γιαπάνη.
Η κ. Λευκαρίτη δήλωσε ότι «Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζοντας διαχρονικά τις τέχνες και τον πολιτισμό, με τη δωρεά των γλυπτών, συνεισφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας κτίζοντας μια γέφυρα μεταξύ της τέχνης και της κοινωνικής στήριξης. Αυτό το έργο αποτελεί μια ακόμη κατάθεση της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη συνολική προσπάθεια να γίνει η Λάρνακα ο χώρος που όλοι θέλουμε, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές της». Επίσης διαβεβαίωσε ότι η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός στους όποιους σχεδιασμούς έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την ανάπτυξη της Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ανέφερε ότι «…τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Η στενή συνεργασία Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με το πνεύμα που τη διακατέχει, εδώ και πολλά χρόνια, μέσω πολυάριθμων εκστρατειών και εκδηλώσεων φιλανθρωπικού, αθλητικού, ψυχαγωγικού, επιμορφωτικού χαρακτήρα και άλλων προσφέρει τα μέγιστα προς την Λάρνακα και προς τον συνάνθρωπο μας. Την ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά και ευχή όλων μας είναι όπως η ενέργεια αυτή αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους Φορείς και Ιδιώτες».

Ο Δήμος Λάρνακας, εκφράζει δημοσίας τις ευχαριστίες του προς την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για την πρωτοβουλία, αυτή.

Σχετικά νέα

X
Translate »